«ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим ТБ

«ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим ТБ

23 Серпня 2013
6602
23 Серпня 2013
18:55

«ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим ТБ

6602
«ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим ТБ
«ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим ТБ

Компанія «ВЕТЕК-Медіа» створена не тільки для управління UMH (УМХ), а в принципі для управління медіаактивами групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. UMH - це лише частина всіх активів, база, до якої з часом приєднаються телеканали. Про це в інтерв'ю російській газеті «Известия» повідомив генеральний директор новоствореної компанії «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський.

 

Зокрема, «ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим телебаченням. «У холдингу присутні суспільно-політичні видання, глянець. Але на мій погляд, суспільно-політичний канал, схожий на НТВ, зміцнить позиції інших ЗМІ холдингу. Ділове ТБ теж було б гарною підмогою. Перед тим, як приймати рішення про купівлю каналу, необхідний аналіз ринку», - сказав пан Ровенський.

 

Конкретних каналів він поки не називає, оскільки компанія хоче зрозуміти, в якому сегменті є рекламні гроші для телеканалу. «Потрібно подивитися, куди йде рекламодавець. Є проблема: в Україні відсутня консолідована оцінка рекламного ринку або його прогнози. Від дослідних організацій я отримав чотири різні варіанти стану ринку реклами. Три з них відносно збігаються за прогнозами, за тенденцією, але по цифрах абсолютно різняться», - зауважив він.

 

«Крім того, не все, що хочеться купити, продається, або продається за адекватною ціною», - додав пан Ровенський.

 

Нагадаємо, голова наглядової ради групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко створив нову структуру «ВЕТЕК-Медіа», яку очолив Юрій Ровенський. Нову структуру, в яку увійшов медіахоліднг UMH group (УМХ), пан Курченко презентував 23 серпня на зустрічі з головними редакторами UMH group.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - РІА Новости

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6602
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду