detector.media
23.08.2013 18:55
«ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим ТБ
«ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим ТБ

Компанія «ВЕТЕК-Медіа» створена не тільки для управління UMH (УМХ), а в принципі для управління медіаактивами групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. UMH - це лише частина всіх активів, база, до якої з часом приєднаються телеканали. Про це в інтерв'ю російській газеті «Известия» повідомив генеральний директор новоствореної компанії «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський.

 

Зокрема, «ВЕТЕК-Медіа» хоче прирости телеканалом, схожим на НТВ, і діловим телебаченням. «У холдингу присутні суспільно-політичні видання, глянець. Але на мій погляд, суспільно-політичний канал, схожий на НТВ, зміцнить позиції інших ЗМІ холдингу. Ділове ТБ теж було б гарною підмогою. Перед тим, як приймати рішення про купівлю каналу, необхідний аналіз ринку», - сказав пан Ровенський.

 

Конкретних каналів він поки не називає, оскільки компанія хоче зрозуміти, в якому сегменті є рекламні гроші для телеканалу. «Потрібно подивитися, куди йде рекламодавець. Є проблема: в Україні відсутня консолідована оцінка рекламного ринку або його прогнози. Від дослідних організацій я отримав чотири різні варіанти стану ринку реклами. Три з них відносно збігаються за прогнозами, за тенденцією, але по цифрах абсолютно різняться», - зауважив він.

 

«Крім того, не все, що хочеться купити, продається, або продається за адекватною ціною», - додав пан Ровенський.

 

Нагадаємо, голова наглядової ради групи компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергій Курченко створив нову структуру «ВЕТЕК-Медіа», яку очолив Юрій Ровенський. Нову структуру, в яку увійшов медіахоліднг UMH group (УМХ), пан Курченко презентував 23 серпня на зустрічі з головними редакторами UMH group.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - РІА Новости

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY