«Все для мами» для «Інтера» вироблятиме подакшн Кучерової

«Все для мами» для «Інтера» вироблятиме подакшн Кучерової

16 Серпня 2013
6113
16 Серпня 2013
11:11

«Все для мами» для «Інтера» вироблятиме подакшн Кучерової

6113
«Все для мами» для «Інтера» вироблятиме подакшн Кучерової
«Все для мами» для «Інтера» вироблятиме подакшн Кучерової

Продакшн Оксани Кучерової O.K. Media зніматиме для каналу «Інтер» реаліті-шоу «Все для мами». Про це розказала «Дусі» сама пані Кучерова.

 

Раніше  виробництвом проекту займався продюсер Юрій Кот, а згодом - «07 продакшн».

 

«Взятися за цей проект мені запропонувала Ірина Іонова ( креативний продюсер "Інтера" - ТК). Було бажання зробити якісний і "смачний" продукт. Ми працюємо над 20 епізодами програми "Все для мами", які цієї осені вийдуть в ефір», - сказала Оксана Кучерова.

 

17 серпня на «Інтері»  вийде перший випуск шоу «Все для мами» виробництва O.K. Media.

 

«У цьому епізоді просто приголомшлива історія, де ми знайшли і возз'єднали сім'ю. Це історія, яка нам самим знесла голови і змусила по-іншому подивитися на те, що ми в принципі робимо. До нас звернувся хлопець, який був у дитбудинку, шукав сім'ю і хотів зробити для мами сюрприз. Тому коли ми дізналися про цю історію, зрозуміли, що для таких мам і їх дітей нам хочеться знімати і працювати», - сказала пані Кучерова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Все для мами» є оригінальною розробкою каналу «Інтер», це реаліті-шоу, у якому будуть здійснюватись мрії мам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду