detector.media
08.08.2013 21:07
Реаліті «Кохання без кордонів» готували та знімали на «1+1» майже рік
Реаліті «Кохання без кордонів» готували та знімали на «1+1» майже рік

Підготовка до зйомок нового реаліті-шоу на каналі «1+1»  «Кохання без кордонів» тривала півроку, ще півроку продакшн мовника займався зйомками проекту. Про це повідомила режисер шоу Лора Мальцева на презентації реаліті.

 

Всього компанія Sisters Production відзняла 12 епізодів, кожен з яких триватиме 90 хвилин. Зйомки проходили на різних континентах  та тривали приблизно по півтора місяці у кожній із країн.

 

Головними героями «Кохання без кордонів» стали чотири вихідці з України, які довгий час проживають за кордоном та мріють знайти кохання серед співвітчизників. У гості до героїв на півтора місяці приїжджали по п'ять кандидатів, які теоретично могли стати супутниками життя закордонних українців. Протягом зйомок кандидати ходили на побачення, намагались вести домашнє господарство,  налагоджувати зв'язки з членами родин головних героїв. Весь цей час за ними спостерігали камери, які крім відносин між героями проекту фіксували і стосунки між різними культурами та ментальностями.

 

«Після перегляду  цього проекту  багато людей закохаються в Україну. Ми звикли думати, що за кордоном все краще, що треба емігрувати. Насправді наші герої показують, що таке рішення зовсім непросте і важко жити в країнах з іншими менталітетом. Дуже приємно було спостерігати, як наші емігранти магаються зберігати у собі українське, як святкують свята, готують українські страви», - розповіла одна із продюсерів проекту Олександра Ткаченко.

 

Для участі у реаліті «Кохання без кордонів»  було надіслано 50 заявок від емігрантів. Лора Мальцева повідомила, що герої шоу були вибрані за принципом «кому справді потрібне кохання з України».  Претендентів на руку та серце емігрантів виявилось у 100 разів більше, свої анкети надіслало 5000 українців, з них було відібрано 15 дівчат та 5 хлопців.  

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  у реаліті-шоу взяли участь: Ігор Голубчик, 36 років, Чикаго - медіамагнат, розлучений, шукає жінку, яка відповідатиме його статусу; Василь Борсук, 46 років, Іспанія - фермер, вдівець, шукає нове кохання; Марк Ентоні Малінос, 35 років, Канада - ресторатор, не одружений, шукає ту, що сподобається його бабусі; Тетяна Колесникова, 25 років, Сан-Франциско -  10 років тому виїхала з України, дантист, шукає чоловіка, схожого на її батька.

 

Нагадаємо, канал «1+1» придбав формат реаліті-шоу Origins of Love у компанії Nordisk Film TV, яка входить до Banijay Group, у липні 2012 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY