На ТВі стартують «Автомандри» з Андрієм Тичиною

На ТВі стартують «Автомандри» з Андрієм Тичиною

8 Серпня 2013
6532
8 Серпня 2013
12:47

На ТВі стартують «Автомандри» з Андрієм Тичиною

6532
На ТВі стартують «Автомандри» з Андрієм Тичиною
На ТВі стартують «Автомандри» з Андрієм Тичиною

З 10 серпня на телеканалі ТВі почне виходити нова авторська програма журналіста Андрія Тичини «Автомандри». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект уперше вийде в ефір об 11.45.

 

Андрій Тичина є відомим  автомандрівником, який на власному автомобілі об'їздив всю Україну та Європу, інформує канал. Найвіддаленіша точка, куди журналіст добирався самотужки, - озеро Лох-Несс у Шотландії.  

 

Як повідомляє прес-служба, новий проект поки що не перетинатиме кордонів нашої країни.  «Автомандри» розпочнуться подорожами  Полтавщиною та  Бессарабією, згодом  глядачі побачать області на заході України.

 

«Один цикл "Автомандрів" - це наша дво-, три- або чотириденна автоподорож, а кожна передача такого циклу - це, відповідно, один день подорожі. Ми показуємо усе, що з нами відбувається,  від світанку до смерку, і, звісно, розповідаємо про всі цікаві місця, куди за цей день устигаємо заїхати. Тобто, ми пропонуємо глядачеві вже готовий, «об'їжджений» нами в прямому сенсі цього слова маршрут подорожі з її прорахованим бюджетом.  Я вважаю, що задача "Автомандрів" - аби глядач, подивившись передачу, зібрав дорожню сумку, залив бак бензину, зібрав друзів і вирушив у подорож, натхнений тим, що побачив і почув в нашій передачі»,  - розповів Андрій Тичина.

 

Андрій Тичина вирушає на авто у порож по Україні у пошуках пригод

 

Слоган «Автомандрів» -  «Не сидіть удома!». «Це найголовніше, що я хочу донести до наших гладячів. Дуже хочу, аби моя передача підштовхнула людей до відкриття «невідомої України». А ми підкажемо, на якій заправці краще заправитися, де смачніше перекусити, а де  - комфортно переночувати.  Отож, сідайте за кермо у пошуках пригод і, впевнений,  ви зустрінете наш автомобіль на дорогах України!», - каже автор проекту.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 1 серпня канал  ТВі запустив ранкове шоу з колишнім ведучим 5-го каналу Віталієм Півоваром.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6532
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду