detector.media
08.08.2013 12:47
На ТВі стартують «Автомандри» з Андрієм Тичиною
На ТВі стартують «Автомандри» з Андрієм Тичиною

З 10 серпня на телеканалі ТВі почне виходити нова авторська програма журналіста Андрія Тичини «Автомандри». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект уперше вийде в ефір об 11.45.

 

Андрій Тичина є відомим  автомандрівником, який на власному автомобілі об'їздив всю Україну та Європу, інформує канал. Найвіддаленіша точка, куди журналіст добирався самотужки, - озеро Лох-Несс у Шотландії.  

 

Як повідомляє прес-служба, новий проект поки що не перетинатиме кордонів нашої країни.  «Автомандри» розпочнуться подорожами  Полтавщиною та  Бессарабією, згодом  глядачі побачать області на заході України.

 

«Один цикл "Автомандрів" - це наша дво-, три- або чотириденна автоподорож, а кожна передача такого циклу - це, відповідно, один день подорожі. Ми показуємо усе, що з нами відбувається,  від світанку до смерку, і, звісно, розповідаємо про всі цікаві місця, куди за цей день устигаємо заїхати. Тобто, ми пропонуємо глядачеві вже готовий, «об'їжджений» нами в прямому сенсі цього слова маршрут подорожі з її прорахованим бюджетом.  Я вважаю, що задача "Автомандрів" - аби глядач, подивившись передачу, зібрав дорожню сумку, залив бак бензину, зібрав друзів і вирушив у подорож, натхнений тим, що побачив і почув в нашій передачі»,  - розповів Андрій Тичина.

 

Андрій Тичина вирушає на авто у порож по Україні у пошуках пригод

 

Слоган «Автомандрів» -  «Не сидіть удома!». «Це найголовніше, що я хочу донести до наших гладячів. Дуже хочу, аби моя передача підштовхнула людей до відкриття «невідомої України». А ми підкажемо, на якій заправці краще заправитися, де смачніше перекусити, а де  - комфортно переночувати.  Отож, сідайте за кермо у пошуках пригод і, впевнений,  ви зустрінете наш автомобіль на дорогах України!», - каже автор проекту.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 1 серпня канал  ТВі запустив ранкове шоу з колишнім ведучим 5-го каналу Віталієм Півоваром.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY