Канал ТВА вимкнули з кабельних мереж

Канал ТВА вимкнули з кабельних мереж

6 Серпня 2013
9226
6 Серпня 2013
14:24

Канал ТВА вимкнули з кабельних мереж

9226
Канал ТВА вимкнули з кабельних мереж
Канал ТВА вимкнули з кабельних мереж

2 серпня чернівецький канал ТВА вимкнули із кабельних мереж. Про це «Детектор медіа» повідомила в.о генерального директора ТВА Тата Кеплер.

 

Раніше, 31 липня, канал ТВА відновив мовлення в кабельних мережах «Воля-кабель» та «Open світ». Однак, за словами пані Кеплер, ТВА був вимкнений з мереж через «дзвінок зверху».

 

«Вони нас вимкнули через кілька днів. Оператори повідомили, що їм зателефонували і сказали, що вони не мають права нас транслювати, так як нас немає в ефірі. Взагалі вся ця історія зав'язана на дзвінках. Це стосується і підключення. Все можна вирішити одним дзвінком», - сказала Тата Кеплер.

 

На прес-конференції журналісти телеканалу повідомили, що наразі програми каналу виходять в ефір онлайн.

 

Нагадаємо, ТВА припинив мовлення 23 липня після пожежі в апаратній Чернівецької ОДТРК «Буковина». Внаслідок інциденту постраждало обладнання ТВА, з яким ОДТРК ділить одну частоту (обидва канали мовлять на 34 ТВК у Чернівцях: ТВА має 20 годин на добу, а ОДТРК - 4 години на добу). Мовлення каналу ТВА не відновлювалося вже два тижні через недопуск фахівців телеканалу до приміщення, де сталася аварія. Керівник ОДТРК «Буковина» заявив, що не має повноважень впускати туди сторонніх, адже це власність концерну РРТ (держструктури, що забезпечує трансляцію радіо та ТБ).  Проблеми на ТВА почалися після конфлікту співвласників каналу Людмили Пишної та Василя Забродського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9226
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду