Для осіннього сезону Перший готує ток-шоу для молодят та проект про циркові таланти

Для осіннього сезону Перший готує ток-шоу для молодят та проект про циркові таланти

2 Серпня 2013
5395
2 Серпня 2013
16:17

Для осіннього сезону Перший готує ток-шоу для молодят та проект про циркові таланти

5395
Для осіннього сезону Перший готує ток-шоу для молодят та проект про циркові таланти
Для осіннього сезону Перший готує ток-шоу для молодят та проект про циркові таланти

Перший національний знімає пілотні проекти нового соціального ток-шоу для молодят та сподівається отримати фінансування для зйомок циркового і талант-шоу для людей старшого віку.  Обидва проекти Перший  планує запустити в новому сезоні. Про це «Детектор медіа» розповів головний продюсер Національної телекомпанії України Ілля Ноябрьов.

 

У вересні НТКУ планує презентувати нове соціальне ток-шоу «Пісочниця для молодят». Програма розраховане на молоду аудиторію. У шоу будуть обговорюватись проблеми, які можуть виникнути  у молодят за рік до весілля і після нього. У студії ведучі та запрошені експерти намагатимуться допомогти молодим людям порозумітись і вирішити проблеми молодих подружніх пар. У програмі будуть моделюватись схеми та варіанти вирішення конфліктів та інших проблемних ситуацій. У пілотному варіанті проект ведуть Ніка Сінічкіна та Лері Вінн.

 

Канал також відзняв пілот гумористичної програми  «Сміх на всі часи» . Форматом проекту передбачено, що відеохроніка про визначні події буде супроводжуватись не фактами, коментарями істориків чи очевидцями, а смішними історіями, анекдотами, які виникали через ці події. Програма триватиме півгодини.

 

Якщо Перший національний отримає достатньо фінансування, то в ефірі каналу з'явиться другий сезон «Star-шоу». Учасниками концертного шоу є люди старше 50 років, які демонструють глядачам свої таланти.

 

Другим великим проектом НТКУ, вихід якого залежить від обсягів фінансування, є циркове талант-шоу  «Парад Аллє!». Участь у цій програмі не передбачає вікових чи професійних обмежень. Циркові номери учасників шоу ймовірно будуть знімати в «Цирку Кобзов».

 

Також Перший національний традиційно висвітлюватиме важливі спортивні події. В осінньому телесезоні канал показуватиме баскетбольну Євролігу, всі матчі  ФК «Шахтар», з яким у каналу підписано договір на трансляцію.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Перший національний  буде висвітлювати пісенний конкурс дитяче «Євробачення-2013».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5395
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду