detector.media
02.08.2013 16:17
Для осіннього сезону Перший готує ток-шоу для молодят та проект про циркові таланти
Для осіннього сезону Перший готує ток-шоу для молодят та проект про циркові таланти

Перший національний знімає пілотні проекти нового соціального ток-шоу для молодят та сподівається отримати фінансування для зйомок циркового і талант-шоу для людей старшого віку.  Обидва проекти Перший  планує запустити в новому сезоні. Про це «Детектор медіа» розповів головний продюсер Національної телекомпанії України Ілля Ноябрьов.

 

У вересні НТКУ планує презентувати нове соціальне ток-шоу «Пісочниця для молодят». Програма розраховане на молоду аудиторію. У шоу будуть обговорюватись проблеми, які можуть виникнути  у молодят за рік до весілля і після нього. У студії ведучі та запрошені експерти намагатимуться допомогти молодим людям порозумітись і вирішити проблеми молодих подружніх пар. У програмі будуть моделюватись схеми та варіанти вирішення конфліктів та інших проблемних ситуацій. У пілотному варіанті проект ведуть Ніка Сінічкіна та Лері Вінн.

 

Канал також відзняв пілот гумористичної програми  «Сміх на всі часи» . Форматом проекту передбачено, що відеохроніка про визначні події буде супроводжуватись не фактами, коментарями істориків чи очевидцями, а смішними історіями, анекдотами, які виникали через ці події. Програма триватиме півгодини.

 

Якщо Перший національний отримає достатньо фінансування, то в ефірі каналу з'явиться другий сезон «Star-шоу». Учасниками концертного шоу є люди старше 50 років, які демонструють глядачам свої таланти.

 

Другим великим проектом НТКУ, вихід якого залежить від обсягів фінансування, є циркове талант-шоу  «Парад Аллє!». Участь у цій програмі не передбачає вікових чи професійних обмежень. Циркові номери учасників шоу ймовірно будуть знімати в «Цирку Кобзов».

 

Також Перший національний традиційно висвітлюватиме важливі спортивні події. В осінньому телесезоні канал показуватиме баскетбольну Євролігу, всі матчі  ФК «Шахтар», з яким у каналу підписано договір на трансляцію.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Перший національний  буде висвітлювати пісенний конкурс дитяче «Євробачення-2013».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY