«Інтер» покаже  найрейтинговіший серіал каналу «Україна» 2011-го року

«Інтер» покаже найрейтинговіший серіал каналу «Україна» 2011-го року

24 Липня 2013
7411
24 Липня 2013
11:31

«Інтер» покаже найрейтинговіший серіал каналу «Україна» 2011-го року

7411
«Інтер» покаже  найрейтинговіший серіал каналу «Україна» 2011-го року
«Інтер» покаже  найрейтинговіший серіал каналу «Україна» 2011-го року

Канал «Інтер» покаже у предпраймі повтор  серіалу «Смак гранату», який був найрейтинговішим серіалом на телеканалі «Україна» у 2011 році.  Як йдеться в анонсах каналу «Інтер», «Смак гранату» виходитиме з 29 липня о 18.00.

 

Фільм розповідає про долю провінційної дівчини та її любові до племінника арабського шейха. Події серіалу розгортаються як у СРСР, так і у вигаданій арабській країні - Джанзур, де головна героїня зрештою опиняється у полоні шейха.

 

Нагадаємо, у 2011 році  серіал «Смак гранату» у середньому взяв частку 17,17% за аудиторією 18+, вибірка «50 тис.+».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у квітні 2013 року програмним директором  телеканалу «Інтер» і заступником директора компанії «Дайрект Сайт Аквізішн» по плануванню закупівель для каналів Inter Media Group стала Ірина Курчакова, яка раніше  була програмним директором каналу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7411
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олесь
3933 дн. тому
Щось Інтер вже багацько показує старого з України. Ось йде "Дом у большой реки", був серіал "Каждый за себя", буде "Вкус граната". Всі вони вже були показані Україною...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду