Група «1 +1 медіа» запустила корпоративний сайт

Група «1 +1 медіа» запустила корпоративний сайт

19 Липня 2013
7465
19 Липня 2013
11:42

Група «1 +1 медіа» запустила корпоративний сайт

7465
Група «1 +1 медіа» запустила корпоративний сайт
Група «1 +1 медіа» запустила корпоративний сайт

Сьогодні, 19 липня, група «1 +1 медіа» запустила зовнішній корпоративний сайт. Про це повідомила менеджер із зовнішніх комунікацій групи компаній «1+1» Галина Грубляк.

 

Корпоративний ресурс містить інформацію про всі активи медійної групи, а також висвітлює ключові події в компаніях, які до неї входять.

 

На сайті міститься ​​інформація для різних аудиторій: представників медійного ринку, рекламодавців, глядачів каналу. Ресурсом передбачена можливість підписатися на новини. Для ЗМІ розроблена система акредитації на заходи групи  та доступна інформація про спікерів компанії.

 

Сайт також надаватиме щотижневі рейтинги каналів групи «1 +1 медіа» - «1+1», «2+2», ТЕТ і «ПлюсПлюс».

 

Водночас із запуском сайту група  «1+1»медіа»  презентувала принципи соціальної корпоративної відповідальності.  До затверджених напрямків належить: турбота про довкілля, відповідальне ставлення до умов праці, розвитку та відпочинку співробітників, пропаганда здорового способу життя, соціальна орієнтація каналів групи та повага авторських прав. За інформацією прес-служби, даний напрямок зараз активно розвивається в групі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7465
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду