detector.media
19.07.2013 11:42
Група «1 +1 медіа» запустила корпоративний сайт
Група «1 +1 медіа» запустила корпоративний сайт

Сьогодні, 19 липня, група «1 +1 медіа» запустила зовнішній корпоративний сайт. Про це повідомила менеджер із зовнішніх комунікацій групи компаній «1+1» Галина Грубляк.

 

Корпоративний ресурс містить інформацію про всі активи медійної групи, а також висвітлює ключові події в компаніях, які до неї входять.

 

На сайті міститься ​​інформація для різних аудиторій: представників медійного ринку, рекламодавців, глядачів каналу. Ресурсом передбачена можливість підписатися на новини. Для ЗМІ розроблена система акредитації на заходи групи  та доступна інформація про спікерів компанії.

 

Сайт також надаватиме щотижневі рейтинги каналів групи «1 +1 медіа» - «1+1», «2+2», ТЕТ і «ПлюсПлюс».

 

Водночас із запуском сайту група  «1+1»медіа»  презентувала принципи соціальної корпоративної відповідальності.  До затверджених напрямків належить: турбота про довкілля, відповідальне ставлення до умов праці, розвитку та відпочинку співробітників, пропаганда здорового способу життя, соціальна орієнтація каналів групи та повага авторських прав. За інформацією прес-служби, даний напрямок зараз активно розвивається в групі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY