Сергій Дорофєєв вестиме на «Інтері» проект про Хрещення Русі

Сергій Дорофєєв вестиме на «Інтері» проект про Хрещення Русі

17 Липня 2013
7782
17 Липня 2013
12:04

Сергій Дорофєєв вестиме на «Інтері» проект про Хрещення Русі

7782
Сергій Дорофєєв вестиме на «Інтері» проект про Хрещення Русі
Сергій Дорофєєв вестиме на «Інтері» проект про Хрещення Русі

Сергій Дорофєєв буде ведучим документального проекту «Хрещення» власного виробництва каналу «Інтер». Про це  йдеться в анонсі каналу.

 

Проект вийде в ефір  27 липня о 10.40. Автор сценарію - Юрій Молчанов, режисер - Олексій Лябах.

 

«Документальний фільм розповість, які духовні, історичні та культурні наслідки мало Хрещення Русі для всіх нас, яку виду роль воно зіграло для сучасності. Які цивілізаційні зміни відбулися в світі завдяки Хрещенню Русі? Чому сприяв вибір віри князем Володимиром для народу в ті часи, і як це відображено в сучасному світі? Що в собі таїть таїнство Хрещення людини, і яке його значення в житті особистості? Фільм «Хрещення» спробує дати відповіді на всі ці питання. Своїм авторитетною думкою також поділяться служителі церкви, відомі історики і видатні особистості», -  анонсує проект канал.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», за словами голови правління каналу Єгора Бенкендорфа, «Інтер»  вироблятиме  спецпроекти власного виробництва з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі та Дня Незалежності.

 

Окрім документального проекту  у суботу, 27 липня, о 09.55 телеканал «Інтер» покаже пряму трансляцію Богослужіння на Володимирській гірці в Києві, а у неділю, 28 липня, о 08.45 - трансляцію Божественної літургії в Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7782
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cиничка
3935 дн. тому
Хорошо, что будет программа на Православную тематику.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду