detector.media
17.07.2013 12:04
Сергій Дорофєєв вестиме на «Інтері» проект про Хрещення Русі
Сергій Дорофєєв вестиме на «Інтері» проект про Хрещення Русі

Сергій Дорофєєв буде ведучим документального проекту «Хрещення» власного виробництва каналу «Інтер». Про це  йдеться в анонсі каналу.

 

Проект вийде в ефір  27 липня о 10.40. Автор сценарію - Юрій Молчанов, режисер - Олексій Лябах.

 

«Документальний фільм розповість, які духовні, історичні та культурні наслідки мало Хрещення Русі для всіх нас, яку виду роль воно зіграло для сучасності. Які цивілізаційні зміни відбулися в світі завдяки Хрещенню Русі? Чому сприяв вибір віри князем Володимиром для народу в ті часи, і як це відображено в сучасному світі? Що в собі таїть таїнство Хрещення людини, і яке його значення в житті особистості? Фільм «Хрещення» спробує дати відповіді на всі ці питання. Своїм авторитетною думкою також поділяться служителі церкви, відомі історики і видатні особистості», -  анонсує проект канал.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», за словами голови правління каналу Єгора Бенкендорфа, «Інтер»  вироблятиме  спецпроекти власного виробництва з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі та Дня Незалежності.

 

Окрім документального проекту  у суботу, 27 липня, о 09.55 телеканал «Інтер» покаже пряму трансляцію Богослужіння на Володимирській гірці в Києві, а у неділю, 28 липня, о 08.45 - трансляцію Божественної літургії в Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY