Всі секрети конкурсу «Нова хвиля-2013» у спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна»

Всі секрети конкурсу «Нова хвиля-2013» у спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна»

17 Липня 2013
8008

Всі секрети конкурсу «Нова хвиля-2013» у спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна»

8008
ПРЕС-РЕЛІЗ
Всі секрети конкурсу «Нова хвиля-2013» у спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна»
Всі секрети конкурсу «Нова хвиля-2013» у спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна»

19 липня в ефірі каналу «Україна» вийде спеціальний п'ятничний випуск ток-шоу «Говорить Україна», присвячений конкурсу «Нова хвиля-2013» в Юрмалі. У студії зберуться конкурсанти минулих років, аби дати поради та настанови Аркадію Войтюку та Ользі Дібровій, які представлять Україну на конкурсі «Нова хвиля-2013».

 

Зовсім скоро в Юрмалі стартує «Нова хвиля-2013». Ідейними натхненниками цього конкурсу, який вперше відбувся в 2002 році, стали композитори Ігор Крутой і Раймонд Паулс. Щорічно у конкурсі беруть участь молоді талановиті виконавці з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Латвії, Азербайджану, Італії, Фінляндії та інших країн.

 

У п'ятничному спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна» візьмуть участь українські учасники «Нової хвилі» минулих років: Тіна Кароль (у 2005 році посіла друге місце і отримала спеціальний грошовий приз від Алли Пугачової), Міла Нітіч (у 2009 році також отримала спеціальний приз), Джамала (володарка Гран-прі «Нової хвилі-2009»), Коля Серьга і Маша Собко (учасники «Нової хвилі-2011). Також глядачі дізнаються, чим планують підкорити «Нову хвилю-2013» нинішні учасники від України - Аркадій Войтюк та Ольга Діброва (група «Гірчиця»). Спеціальним гостем ток-шоу «Говорить Україна» стане композитор Костянтин Меладзе.

 

Також у рамках спецвипуску відбудеться телеміст зі студією ток-шоу «Прямий ефір» (Росія), гостями якої стануть: Ігор Крутой, художній керівник «Нової хвилі», члени журі конкурсу Лайма Вайкуле та Валерія, а також виконавці Діма Білан та Анастасія Стоцька.

 

Ігор Крутой, художній керівник конкурсу «Нова хвиля»: «Найголовніша фішка цього року - те, що весь фестиваль проходитиме наживо. Ми йшли до цього всі ці роки: і в технічному плані, і у виконавчому. Буде багато виконавців зі світовими іменами: Хуліо Іглесіас, Гару, Емма Шаплін, Алессандро Сафіна, в журі буде Тото Кутуньо. Ще одна родзинка - у другий конкурсний день учасники співатимуть разом із зірками».

 

Нагадаємо, з 23 по 28 липня канал «Україна» транслюватиме музичний конкурс «Нова хвиля-2013».

 

Дивіться спеціальний п'ятничний випуск ток-шоу «Говорить Україна» 19 липня о 19.20 на каналі «Україна». Хронометраж п'ятничного спецвипуску - 85 хвилин, що вдвічі більше звичайного випуску ток-шоу.

 

Прес-служба телеканалу «Україна» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8008
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду