detector.media
17.07.2013 11:16
Всі секрети конкурсу «Нова хвиля-2013» у спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна»
Всі секрети конкурсу «Нова хвиля-2013» у спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна»
ПРЕС-РЕЛІЗ

19 липня в ефірі каналу «Україна» вийде спеціальний п'ятничний випуск ток-шоу «Говорить Україна», присвячений конкурсу «Нова хвиля-2013» в Юрмалі. У студії зберуться конкурсанти минулих років, аби дати поради та настанови Аркадію Войтюку та Ользі Дібровій, які представлять Україну на конкурсі «Нова хвиля-2013».

 

Зовсім скоро в Юрмалі стартує «Нова хвиля-2013». Ідейними натхненниками цього конкурсу, який вперше відбувся в 2002 році, стали композитори Ігор Крутой і Раймонд Паулс. Щорічно у конкурсі беруть участь молоді талановиті виконавці з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Латвії, Азербайджану, Італії, Фінляндії та інших країн.

 

У п'ятничному спецвипуску ток-шоу «Говорить Україна» візьмуть участь українські учасники «Нової хвилі» минулих років: Тіна Кароль (у 2005 році посіла друге місце і отримала спеціальний грошовий приз від Алли Пугачової), Міла Нітіч (у 2009 році також отримала спеціальний приз), Джамала (володарка Гран-прі «Нової хвилі-2009»), Коля Серьга і Маша Собко (учасники «Нової хвилі-2011). Також глядачі дізнаються, чим планують підкорити «Нову хвилю-2013» нинішні учасники від України - Аркадій Войтюк та Ольга Діброва (група «Гірчиця»). Спеціальним гостем ток-шоу «Говорить Україна» стане композитор Костянтин Меладзе.

 

Також у рамках спецвипуску відбудеться телеміст зі студією ток-шоу «Прямий ефір» (Росія), гостями якої стануть: Ігор Крутой, художній керівник «Нової хвилі», члени журі конкурсу Лайма Вайкуле та Валерія, а також виконавці Діма Білан та Анастасія Стоцька.

 

Ігор Крутой, художній керівник конкурсу «Нова хвиля»: «Найголовніша фішка цього року - те, що весь фестиваль проходитиме наживо. Ми йшли до цього всі ці роки: і в технічному плані, і у виконавчому. Буде багато виконавців зі світовими іменами: Хуліо Іглесіас, Гару, Емма Шаплін, Алессандро Сафіна, в журі буде Тото Кутуньо. Ще одна родзинка - у другий конкурсний день учасники співатимуть разом із зірками».

 

Нагадаємо, з 23 по 28 липня канал «Україна» транслюватиме музичний конкурс «Нова хвиля-2013».

 

Дивіться спеціальний п'ятничний випуск ток-шоу «Говорить Україна» 19 липня о 19.20 на каналі «Україна». Хронометраж п'ятничного спецвипуску - 85 хвилин, що вдвічі більше звичайного випуску ток-шоу.

 

Прес-служба телеканалу «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY