«Шалене весілля» на «Інтері» вестиме Микита Добринін

«Шалене весілля» на «Інтері» вестиме Микита Добринін

26 Червня 2013
8278
26 Червня 2013
11:44

«Шалене весілля» на «Інтері» вестиме Микита Добринін

8278
«Шалене весілля» на «Інтері» вестиме Микита Добринін
«Шалене весілля» на «Інтері» вестиме Микита Добринін

7 липня на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра шоу власного виробництва «Шалене весілля». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Шалене весілля» -  експериментальний квест, у результаті якого молодята отримують головний приз - романтичну весільну подорож. Вестиме проект Микита Добринін, який раніше був 3G-репортером вокального шоу «Голос країни» на каналі «1+1».

 

Після завершення церемонії одруження ведучий віддає подружжі  порожній альбом з підписами на місцях, де мають бути вклеєні фото. Ці світлини будуть свідченням виконаних завдань. За кожен пройдений етап (у кожному етапі - три завдання) учасники отримують цінні призи, а пройшовши всі три - головний приз, романтичну подорож.

 

«Шалене весілля» - це справжня пригода, екстремальна і захоплююча! Випробування різні: забавні і смішні, соціальні та психологічні. І досить ризиковані - не для людей зі слабкими нервами: і кілограми цибулі учасники будуть чистити, і пам'ятник засновникам Києва мити водою з Дніпра, і крізь вогонь проходити, і по канатній дорозі спускатися, і на баштовому крані зі зв'язаними руками підніматися ... і все це у весільному вбранні!», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Програма виходитиме щонеділі о 11.15.

 

Нагадаємо, наступного тижня в ефірі «Інтера» вийде низка прем'єр вікенду. Серед них - «Все для мами» та «Літня кухня».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8278
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду