detector.media
26.06.2013 11:44
«Шалене весілля» на «Інтері» вестиме Микита Добринін
«Шалене весілля» на «Інтері» вестиме Микита Добринін

7 липня на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра шоу власного виробництва «Шалене весілля». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Шалене весілля» -  експериментальний квест, у результаті якого молодята отримують головний приз - романтичну весільну подорож. Вестиме проект Микита Добринін, який раніше був 3G-репортером вокального шоу «Голос країни» на каналі «1+1».

 

Після завершення церемонії одруження ведучий віддає подружжі  порожній альбом з підписами на місцях, де мають бути вклеєні фото. Ці світлини будуть свідченням виконаних завдань. За кожен пройдений етап (у кожному етапі - три завдання) учасники отримують цінні призи, а пройшовши всі три - головний приз, романтичну подорож.

 

«Шалене весілля» - це справжня пригода, екстремальна і захоплююча! Випробування різні: забавні і смішні, соціальні та психологічні. І досить ризиковані - не для людей зі слабкими нервами: і кілограми цибулі учасники будуть чистити, і пам'ятник засновникам Києва мити водою з Дніпра, і крізь вогонь проходити, і по канатній дорозі спускатися, і на баштовому крані зі зв'язаними руками підніматися ... і все це у весільному вбранні!», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Програма виходитиме щонеділі о 11.15.

 

Нагадаємо, наступного тижня в ефірі «Інтера» вийде низка прем'єр вікенду. Серед них - «Все для мами» та «Літня кухня».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY