Губернатор Віктор Шемчук в ефірі ТРК «Львів»: про депресивні райони області, катастрофічний стан доріг та долю «Арени- Львів»

12 Червня 2013
7037

Губернатор Віктор Шемчук в ефірі ТРК «Львів»: про депресивні райони області, катастрофічний стан доріг та долю «Арени- Львів»

7037
ПРЕС-РЕЛІЗ
Губернатор Віктор Шемчук в ефірі ТРК «Львів»: про депресивні райони області, катастрофічний стан доріг та долю «Арени- Львів»

Перше спілкування Віктора Шемчука з журналістами на посаді голови Львівської облдержадміністрації відбулося на ТРК «Львів». Символічно, про свої перші 100 днів діяльності губернатор звітує також в ефірі ТРК «Львів» у середу, 12 червня 2013 року о 19.15 год. у передачі «Вечір у Львові».

 

Зокрема голова Львівської ОДА розповість про кадрові зміни в облдержадміністрації, та чиє серед новопризначених чиновників куми та свати губернатора. Роз'яснить чому він не збирається звітувати перед обласною радою та окреслить плани роботи серед яки: зробити Львівщину регіоном, де не буде корупції, написати «Стратегію розвитку Львівщини до 2030 року» і відкрити перинатальний центр.

 

 

У прямому ефірі губернатор зачепить і спортивні теми. Зокрема відповідаючи на запитання журналістів в ефірі передачі «Вечір у Львові» він зголосився взяти під контроль проведення Євробаскет-2015 та наголосив, що на «Арені Львів» мають грати львівські «Карпати».

 

Не омине і голова ОДА і теми соціального житла в області та завершення будівництва перинатального центру.

 

Також Віктор Шемчук розповість про реалізацію програми соціально-економічного розвитку Львівщини та роз'яснить чому з 42-х соціальних програм може бути реалізовано лише 18, чому Львівщині не варто поспішати з будівництвом нових дитячих садків та шкіл, а також, що завадить цього року оздоровленню дітей та чому губернатор не може пообіцяти оздоровити 100% дітей Львівщини.

 

Віктор Шемчук в ефірі «Вечір у Львові» дасть відповіді на такі запитання журналістів: чи будуть розірвані угоду про передання у довготермінове управління замку в Старому Селі та Тартакові? Чому, на його думку, доріг і грошей в Україні ніколи не буде та чому до Львова не йде системний інвестор.

 

Прокоментує Віктор Шемчук і трагічну ситуацію, яка трапилася у кримському дитячому санаторії «Юність», де в наслідок обвалення балкону загинула 10-річна львів'янка Діана Сідельник. Ця трагедія має поставити край на беззаконні в санаторії «Юність».

 

Також губернатор зазначив, що детальніше про звіт роботи Львівської ОДА можна почитати на офіційному сайті адміністрації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба ТРК «Львів»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду