detector.media
12.06.2013 17:55
Губернатор Віктор Шемчук в ефірі ТРК «Львів»: про депресивні райони області, катастрофічний стан доріг та долю «Арени- Львів»
ПРЕС-РЕЛІЗ

Перше спілкування Віктора Шемчука з журналістами на посаді голови Львівської облдержадміністрації відбулося на ТРК «Львів». Символічно, про свої перші 100 днів діяльності губернатор звітує також в ефірі ТРК «Львів» у середу, 12 червня 2013 року о 19.15 год. у передачі «Вечір у Львові».

 

Зокрема голова Львівської ОДА розповість про кадрові зміни в облдержадміністрації, та чиє серед новопризначених чиновників куми та свати губернатора. Роз'яснить чому він не збирається звітувати перед обласною радою та окреслить плани роботи серед яки: зробити Львівщину регіоном, де не буде корупції, написати «Стратегію розвитку Львівщини до 2030 року» і відкрити перинатальний центр.

 

 

У прямому ефірі губернатор зачепить і спортивні теми. Зокрема відповідаючи на запитання журналістів в ефірі передачі «Вечір у Львові» він зголосився взяти під контроль проведення Євробаскет-2015 та наголосив, що на «Арені Львів» мають грати львівські «Карпати».

 

Не омине і голова ОДА і теми соціального житла в області та завершення будівництва перинатального центру.

 

Також Віктор Шемчук розповість про реалізацію програми соціально-економічного розвитку Львівщини та роз'яснить чому з 42-х соціальних програм може бути реалізовано лише 18, чому Львівщині не варто поспішати з будівництвом нових дитячих садків та шкіл, а також, що завадить цього року оздоровленню дітей та чому губернатор не може пообіцяти оздоровити 100% дітей Львівщини.

 

Віктор Шемчук в ефірі «Вечір у Львові» дасть відповіді на такі запитання журналістів: чи будуть розірвані угоду про передання у довготермінове управління замку в Старому Селі та Тартакові? Чому, на його думку, доріг і грошей в Україні ніколи не буде та чому до Львова не йде системний інвестор.

 

Прокоментує Віктор Шемчук і трагічну ситуацію, яка трапилася у кримському дитячому санаторії «Юність», де в наслідок обвалення балкону загинула 10-річна львів'янка Діана Сідельник. Ця трагедія має поставити край на беззаконні в санаторії «Юність».

 

Також губернатор зазначив, що детальніше про звіт роботи Львівської ОДА можна почитати на офіційному сайті адміністрації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY