Валерій Маштаков придбав інтернет-сейлз-хаус FISH

Валерій Маштаков придбав інтернет-сейлз-хаус FISH

30 Травня 2013
7481
30 Травня 2013
14:59

Валерій Маштаков придбав інтернет-сейлз-хаус FISH

7481
Валерій Маштаков придбав інтернет-сейлз-хаус FISH
Валерій Маштаков придбав інтернет-сейлз-хаус FISH

Валерій Маштаков, керівний партнер телевізійного сейлз-хаусу «Медіа Інтернешнл Сервіс» (Media International Service), придбав контрольний пакет сейлз-хаус інтернет-реклами First Internet Sales House (FISH). Про це повідомила директор і засновник FISH Оксана Мисніченко.

 

Суму угоди та розмір придбаного пакету сторони не розголошують, уточнили ТК в прес-службі FISH.

 

First Internet Sales House (FISH) було засновано в червні 2008 року. На сьогоднішній день він пропонує медійне розміщення як на великих інтернет-ресурсах (Vk.com, Ukr.net, Sinoptik.ua, Yandex.ua), так і на тематичних майданчиках різних категорій (бізнес, ЗМІ, автомобільних, туристичних) - всього понад 50 сайтів. У портфелі сейлз-хаусу також пропозиції з відеореклами та реклами в мобільних пристроях.

 

За словами пані Мисніченко, метою угоди є подальше масштабування компанії в інші країни, розширення спектру послуг і продуктів, а також більш ефективні продажі реклами на інтернет-ринку України.

 

«Ми як сейлз-хаус інтернет-реклами насамперед набуваємо старшого партнера по бізнесу з величезним досвідом продажів у телевізійній рекламі на ринках усього пострадянського простору. Для FISH таке партнерство - це нові перспективи і великі можливості», - зазначила пані Мисніченко.

 

Як повідомив Валерій Маштаков, в його планах - активний розвиток продажів інтернет-реклами не тільки в Україні, а й за її межами.

 

«Мій досвід роботи в селлерському бізнесі налічує майже 20 років, і я вже давно й уважно дивився в бік інтернет-реклами. З придбанням FISH ми почнемо не тільки дивитися, але активно брати участь у її продажах. І не тільки в Україні, але і у всіх країнах, де працюватиме "Медіа Інтернешнл Сервіс". Думаю, до кінця 2013 року таких країн буде чотири», - сказав пан Маштаков.

 

Нагадаємо, український сейлз-хаус пана Маштакова Media International Service у 2013 році продає рекламу на восьми нішевих каналах: TBі, «24», Maxxi-TV, «Малятко-ТБ», «Еко-ТВ», Music Box, «Гумор-ТБ» і UBR. Компанія була створена в Україні в грудні 2012 року після закриття українського підрозділу «Відео інтернешнл» через незадовільні фінансові показники.

 

Довідка:

 

Валерій Маштаков працює на рекламному ринку з 1994 року. З 2006 по 2012 рік на посадах генерального директора займався розвитком холдингу «Відео інтернешнл» в Молдові, Казахстані та Україні. З 2012 року - радник «Відео інтернешнл проджектс» і керівний партнер «Медіа Інтернешнл Сервіс Україна». Із січня 2013 року - радник і партнер «Медіа Інтернешнл Сервіс Вірменія».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7481
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду