detector.media
30.05.2013 14:59
Валерій Маштаков придбав інтернет-сейлз-хаус FISH
Валерій Маштаков придбав інтернет-сейлз-хаус FISH

Валерій Маштаков, керівний партнер телевізійного сейлз-хаусу «Медіа Інтернешнл Сервіс» (Media International Service), придбав контрольний пакет сейлз-хаус інтернет-реклами First Internet Sales House (FISH). Про це повідомила директор і засновник FISH Оксана Мисніченко.

 

Суму угоди та розмір придбаного пакету сторони не розголошують, уточнили ТК в прес-службі FISH.

 

First Internet Sales House (FISH) було засновано в червні 2008 року. На сьогоднішній день він пропонує медійне розміщення як на великих інтернет-ресурсах (Vk.com, Ukr.net, Sinoptik.ua, Yandex.ua), так і на тематичних майданчиках різних категорій (бізнес, ЗМІ, автомобільних, туристичних) - всього понад 50 сайтів. У портфелі сейлз-хаусу також пропозиції з відеореклами та реклами в мобільних пристроях.

 

За словами пані Мисніченко, метою угоди є подальше масштабування компанії в інші країни, розширення спектру послуг і продуктів, а також більш ефективні продажі реклами на інтернет-ринку України.

 

«Ми як сейлз-хаус інтернет-реклами насамперед набуваємо старшого партнера по бізнесу з величезним досвідом продажів у телевізійній рекламі на ринках усього пострадянського простору. Для FISH таке партнерство - це нові перспективи і великі можливості», - зазначила пані Мисніченко.

 

Як повідомив Валерій Маштаков, в його планах - активний розвиток продажів інтернет-реклами не тільки в Україні, а й за її межами.

 

«Мій досвід роботи в селлерському бізнесі налічує майже 20 років, і я вже давно й уважно дивився в бік інтернет-реклами. З придбанням FISH ми почнемо не тільки дивитися, але активно брати участь у її продажах. І не тільки в Україні, але і у всіх країнах, де працюватиме "Медіа Інтернешнл Сервіс". Думаю, до кінця 2013 року таких країн буде чотири», - сказав пан Маштаков.

 

Нагадаємо, український сейлз-хаус пана Маштакова Media International Service у 2013 році продає рекламу на восьми нішевих каналах: TBі, «24», Maxxi-TV, «Малятко-ТБ», «Еко-ТВ», Music Box, «Гумор-ТБ» і UBR. Компанія була створена в Україні в грудні 2012 року після закриття українського підрозділу «Відео інтернешнл» через незадовільні фінансові показники.

 

Довідка:

 

Валерій Маштаков працює на рекламному ринку з 1994 року. З 2006 по 2012 рік на посадах генерального директора займався розвитком холдингу «Відео інтернешнл» в Молдові, Казахстані та Україні. З 2012 року - радник «Відео інтернешнл проджектс» і керівний партнер «Медіа Інтернешнл Сервіс Україна». Із січня 2013 року - радник і партнер «Медіа Інтернешнл Сервіс Вірменія».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY