detector.media
17.05.2013 16:06
Програми Мирослави Барчук та Слави Варди стартують на ТВі наступного тижня
Програми Мирослави Барчук та Слави Варди стартують на ТВі наступного тижня

Наступного тижня на ТВі стартують два нові проекти - Homo Sapiens та «Ґран-Прі». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Homo Sapiens - назва  програми Мирослави Барчук. Вона виходитиме в ефір  щосереди з 22 травня, хронометраж проекту 60 хвилин.

 

За інформацією каналу,  Homo Sapiens - проект, де йтиметься про інший, найцікавіший бік людини: те, як вона розуміє світ, її справжні мотиви, чутливі точки, цінності і принципи. Головний задум програми - це активна рефлексія, розмова про головне, про системо утворюючі  поняття: про свободу, моральний вибір, відповідальність, гідність, культурні смаки і потреби.

 

«Я давно задумувала програму, де б можна було вийти за рамки дріб'язкових і насправді неважливих для суспільства щоденних політичних інтриг та схем, і дати слово непересічним і неординарним людям.  ТВі - єдиний на сьогодні в Україні  телеканал, який творить "розумний простір", дає майданчик інтелектуалам, філософам, письменникам, музикантам, власне, тим, хто мав би стати opinion leaders в найширшому розумінні. Це дієва противага "ментальній інфекції" в інформаційному просторі країни», - зазначила пані Барчук.

 

«Ґран-Прі» для каналу готує продюсерський центр «Автор продакшн». Вестиме програму Слава Варда. «Ґран-Прі» - це 30-хвилинна спортивна програма про сенсації у світі спорту, яка виходитиме щочетверга з 23 травня.

 

«Спорт великих досягнень - це мільйони доларів, сенсації світових турнірів, зірки першого ґатунку. Всю правду про неймовірний спорт  тепер можна буде побачити щотижня по четвергах», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», також в ефірі ТВі вийдуть «Приватні новини». Проект готує на замовлення каналу продюсерський центр «Автор продакшн». У програмі йтиметься про події, які не зняли камери телеканалів, будуть показані унікальні кадри, які не вдалося отримати найпрофесійнішим та найоперативнішим репортерським групам. Проект створений виключно на основі відео, знятого самими людьми - свідками подій.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY