ТВі поверне «Шалений тиждень» і запустить програми Барчук, Мухарського, Василькова та інших

ТВі поверне «Шалений тиждень» і запустить програми Барчук, Мухарського, Василькова та інших

8 Травня 2013
8011
8 Травня 2013
14:27

ТВі поверне «Шалений тиждень» і запустить програми Барчук, Мухарського, Василькова та інших

8011
Після трьох місяців перехідного періоду ТВі переформатується у вересні
ТВі поверне «Шалений тиждень» і запустить програми Барчук, Мухарського, Василькова та інших
ТВі поверне «Шалений тиждень» і запустить програми Барчук, Мухарського, Василькова та інших

Канал ТВі запланував до виходу в ефір низку нових проектів, і на каналі з'являться понад 16 нових імен. Про це в інтерв'ю «"Комсомольской правде" в Украине» розповів заступник директора ТВі з розвитку Михайло Крупієвський.

 

«Сучасне життя принципово відрізняється від того, чим нас "годують" на державних і комерційних телеканалах. Все може бути набагато пізнавальніше і цікавіше, головне - вміти в правильному ключі відображати те, що відбувається навколо нас, створюючи продукт у "дусі часу". Цим і буде займатися наша команда, "кістяк" телеканалу: Віталій Портников, Артем Шевченко, Єгор Чечеринда ... Звичайно, з'явиться багато нових осіб на TBI - понад 16 імен», - розповів пан Крупієвський.

 

В ефір вийде програма інтерв'ю «Вечір з Мирославою Барчук», програма про сучасне мистецтво «Зелена лампа» Антона Мухарського, поетичний телепроект Олександра Ірванця «На злобу дня».

 

«Андрія Бондаря чотири дні на тиждень можна буде побачити в невеликий, але ємною програмі з умовною назвою "Адвокат диявола" - про поняття, які в сучасному світі потребують переосмислення. Наташа Грабченко буде робити програму про театр. Ми почнемо показувати українські вистави, а надалі станемо розповідати про те, що відбувається в сучасному театрі, плюс інтерв'ю з іменитими театралами. Ми також запропонуємо глядачам і програму про кіно. Микола Васильков розповість глядачам у своїй програмі, скільки заробляють спортсмени, і проводитиме розслідування у сфері спорту», - розповів пан Крупієвський.

 

Із середини червня в ефір повернеться програма «Шалений тиждень», закрита на початку 2013 року.

 

На каналі буде ще й проект з Євгеном Рибчинським. «Днями я говорив з Женею Рибчинським, з яким ми починали працювати на телебаченні ще в далеких 80-х. Женя сказав, що хоче вести в нас програму, і ми швидко зметикували, який це буде формат», - повідомив пан Крупієвський.

 

Він підкреслив, що на ТВі не буде реаліті-шоу, але канал збільшує лінійку новин, а критичні програми і розслідування залишаться в пріоритеті.

 

Новий сезон на ТВі стартує у вересні. «Місяців три-чотири у нас буде перехідний етап з "розмовного телебачення" в повноформатне, а вже у вересні плануємо повний рестарт на новий сезон і почнемо боротися за рейтинги - зараз вони мінімальні. Плануємо стати повноцінним каналом - безумовно, це не буде "Інтер" або "1+1", але таким телеканалом, як Новий, ICTV, ми обов'язково станемо», - запевнив пан Крупієвський.

 

ТВі повертається до розробленої Михайлом Крупієвським і Миколою Княжицьким концепції optimistic channel (оптимістичного каналу). «Переважна частина мас-медіа й той інформаційний потік, який я зараз спостерігаю (і не тільки я), вводять в божевільну депресію. Тому рік тому разом з Миколою Княжицьким ми придумали оптимістичну концепцію TBi - optimistic channel. Але він за місяці моєї відсутності перетворився на стовідсотковий "песімістік ченнел"! Що б не відбувалося - життя триває, і про що б ми не розповідали - у всьому повинна звучати надія! Слоган у нас відповідний: "TBi - телебачення надії". Ми не хочемо бути виключно політичним телеканалом, на якому в кожній програмі мовлять депутати. Я створив цю затишну "квартиру-студію", щоб сюди приходили гості і спілкувалися з глядачами - так, як це описував в одному зі своїх романів Рей Бредбері», - сказав пан Крупієвський.

 

«Найважливіше: ми противники пафосу і гламуру. Зараз працюємо над правильної подачею акцентів візуального іміджу каналу: готуємо нові декорації, продумуємо варіанти пластичного рішення програм. Це буде сучасне телебачення. Подача буде інший: настав час розширювати наше маленьке Простір Свободи. Тепер ми плануємо створити Територію Надії, яка поступово буде розростатися разом з глядацькою аудиторією. Слоган нашого перехідного періоду: "TBi - територія надії"», - додав заступник директора ТВі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8011
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yapp!!!)))
4012 дн. тому
Як всьо свєжо і нєабична!:)) Це ж вєликий прарив в області тєлєвіденія і бізнєса!)))) Попахіваєт откатамі і старимі прійомамі распіла бабла, что в общєм то блізко і пройдісвіту Крупієвскому, і пану Арбузову, як новому інвєстору!Лехайм, панове. Лехайм!:))
Зритель
4013 дн. тому
Почему этот человек решил, что зрителям интересны эти ведущие? Мухарский какой-то.
Noser
4014 дн. тому
Без старих ведучих це буде не зрозуміло що.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду