Екс-генпродюсер НТН Гліб Корнілов очолив «2+2»

Екс-генпродюсер НТН Гліб Корнілов очолив «2+2»

13 Травня 2013
9581
13 Травня 2013
13:55

Екс-генпродюсер НТН Гліб Корнілов очолив «2+2»

9581
Екс-генпродюсер НТН Гліб Корнілов очолив «2+2»
Екс-генпродюсер НТН Гліб Корнілов очолив «2+2»

З 15 травня колишній генпродюсер каналу НТН Гліб Корнілов призначений генеральним продюсером телеканалу «2+2». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оксана Янко-Коваленко, яка з 6 грудня 2012 року обіймала посаду генпродюсера «2+2», продовжить роботу на каналі  виконавчим продюсером.

 

«"2+2" за останні два роки став впізнаним брендом. Упевнений, що оновлена ​​команда зможе розвинути існуючий потенціал і зміцнити позиції каналу вже в найближчому сезоні», - переконаний Олександр Ткаченко, генеральний директор групи «1+1».

 

Раніше пан Корнілов працював генеральним продюсером НТН (Inter Media Group).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», нещодавно Inter Media Group залишила  генеральний директор НТН Інна Філіппова і  перейшла працювати у групу  «1+1». Натомість генеральним директором телеканалу НТН став Олександр Мельничук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9581
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
3971 дн. тому
"Надстройка"- засуетилась , "Базис"-отдыхает.
Jack
3971 дн. тому
Месяц продержится?
Знаток
3971 дн. тому
О ,ужас! Он -ноль!!!Ткаченко жжжжет
Сергей
3972 дн. тому
Наконец-то! А вот 2+2 жалко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду