Олександр Мельничук став гендиректором НТН

26 Квітня 2013
8560
26 Квітня 2013
14:45

Олександр Мельничук став гендиректором НТН

8560
Олександр Мельничук став гендиректором НТН

Олександр Мельничук призначений генеральним директором телеканалу НТН (ТОВ «Телестудія« Служба інформації »). Про це повідомляє прес-служба Inter Media Group.

 

З 2008 року Олександр Мельничук був виконавчим продюсер телеканалу НТН і відповідав за власне виробництво телеканалу.

 

«Традиційно сильною стороною НТН є проекти власного виробництва, яким тривалий час керує Олександр Мельничук. Саме це стало головним критерієм при виборі кандидата на посаду керівника каналу. Я впевнена, що розвиваючи власне виробництво, телеканал ще більше розширить свою аудиторію і придбає нових глядачів», - зазначила директор з розвитку Inter Media Group Ганна Безлюдна.

 

Олександр Мельничук зазначив, що стратегія телеканалу НТН залишиться незмінною: «Розширення власного виробництва. У тому числі і за рахунок освоєння нових жанрів і форматів. Зокрема, ми збираємося знімати музичні та розважальні програми, власні фільми і серіали».

 

Нагадаємо, попередній  генеральний директор НТН Інна Філіппова залишила Inter Media Group і тепер працює у сфері закупок у групі «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - МедіаБізнес

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8560
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
4010 дн. тому
Саша отличный специалист! Он сможет вывести канал из стагнации!
НТНшник
4010 дн. тому
Супер! Давно было пора Глеба подвинуть. Канал уже 5 лет топчется на одном месте!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду