detector.media
08.05.2013 14:27
ТВі поверне «Шалений тиждень» і запустить програми Барчук, Мухарського, Василькова та інших
ТВі поверне «Шалений тиждень» і запустить програми Барчук, Мухарського, Василькова та інших
Після трьох місяців перехідного періоду ТВі переформатується у вересні

Канал ТВі запланував до виходу в ефір низку нових проектів, і на каналі з'являться понад 16 нових імен. Про це в інтерв'ю «"Комсомольской правде" в Украине» розповів заступник директора ТВі з розвитку Михайло Крупієвський.

 

«Сучасне життя принципово відрізняється від того, чим нас "годують" на державних і комерційних телеканалах. Все може бути набагато пізнавальніше і цікавіше, головне - вміти в правильному ключі відображати те, що відбувається навколо нас, створюючи продукт у "дусі часу". Цим і буде займатися наша команда, "кістяк" телеканалу: Віталій Портников, Артем Шевченко, Єгор Чечеринда ... Звичайно, з'явиться багато нових осіб на TBI - понад 16 імен», - розповів пан Крупієвський.

 

В ефір вийде програма інтерв'ю «Вечір з Мирославою Барчук», програма про сучасне мистецтво «Зелена лампа» Антона Мухарського, поетичний телепроект Олександра Ірванця «На злобу дня».

 

«Андрія Бондаря чотири дні на тиждень можна буде побачити в невеликий, але ємною програмі з умовною назвою "Адвокат диявола" - про поняття, які в сучасному світі потребують переосмислення. Наташа Грабченко буде робити програму про театр. Ми почнемо показувати українські вистави, а надалі станемо розповідати про те, що відбувається в сучасному театрі, плюс інтерв'ю з іменитими театралами. Ми також запропонуємо глядачам і програму про кіно. Микола Васильков розповість глядачам у своїй програмі, скільки заробляють спортсмени, і проводитиме розслідування у сфері спорту», - розповів пан Крупієвський.

 

Із середини червня в ефір повернеться програма «Шалений тиждень», закрита на початку 2013 року.

 

На каналі буде ще й проект з Євгеном Рибчинським. «Днями я говорив з Женею Рибчинським, з яким ми починали працювати на телебаченні ще в далеких 80-х. Женя сказав, що хоче вести в нас програму, і ми швидко зметикували, який це буде формат», - повідомив пан Крупієвський.

 

Він підкреслив, що на ТВі не буде реаліті-шоу, але канал збільшує лінійку новин, а критичні програми і розслідування залишаться в пріоритеті.

 

Новий сезон на ТВі стартує у вересні. «Місяців три-чотири у нас буде перехідний етап з "розмовного телебачення" в повноформатне, а вже у вересні плануємо повний рестарт на новий сезон і почнемо боротися за рейтинги - зараз вони мінімальні. Плануємо стати повноцінним каналом - безумовно, це не буде "Інтер" або "1+1", але таким телеканалом, як Новий, ICTV, ми обов'язково станемо», - запевнив пан Крупієвський.

 

ТВі повертається до розробленої Михайлом Крупієвським і Миколою Княжицьким концепції optimistic channel (оптимістичного каналу). «Переважна частина мас-медіа й той інформаційний потік, який я зараз спостерігаю (і не тільки я), вводять в божевільну депресію. Тому рік тому разом з Миколою Княжицьким ми придумали оптимістичну концепцію TBi - optimistic channel. Але він за місяці моєї відсутності перетворився на стовідсотковий "песімістік ченнел"! Що б не відбувалося - життя триває, і про що б ми не розповідали - у всьому повинна звучати надія! Слоган у нас відповідний: "TBi - телебачення надії". Ми не хочемо бути виключно політичним телеканалом, на якому в кожній програмі мовлять депутати. Я створив цю затишну "квартиру-студію", щоб сюди приходили гості і спілкувалися з глядачами - так, як це описував в одному зі своїх романів Рей Бредбері», - сказав пан Крупієвський.

 

«Найважливіше: ми противники пафосу і гламуру. Зараз працюємо над правильної подачею акцентів візуального іміджу каналу: готуємо нові декорації, продумуємо варіанти пластичного рішення програм. Це буде сучасне телебачення. Подача буде інший: настав час розширювати наше маленьке Простір Свободи. Тепер ми плануємо створити Територію Надії, яка поступово буде розростатися разом з глядацькою аудиторією. Слоган нашого перехідного періоду: "TBi - територія надії"», - додав заступник директора ТВі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY