На ТВі повертається Михайло Крупієвський

На ТВі повертається Михайло Крупієвський

28 Квітня 2013
6534

На ТВі повертається Михайло Крупієвський

6534
Він обійме посаду заступника директора з розвитку каналу
На ТВі повертається Михайло Крупієвський
На ТВі повертається Михайло Крупієвський
Автор концепції телеканалу і нинішньої студії ТВі Михайло Крупієвський стане заступником директора з розвитку каналу. Про це сайту ТВі повідомив новий генеральний директор ТВі Артем Шевченко.

Нагадаємо, менеджер залишив ТВі 2012 року через незгоду з позицією тодішнього головного редактора Наталії Катеринчук.

Михайло Крупієвський – відомий український режисер, продюсер, телевізійний діяч.
 
Нагадаємо, новий керівник інформаційного мовлення каналу ТВі Єгор Чечеринда назвав конфлікт довкола ТВі суперечливим і повідомив, що якщо страйк «частинки колективу» триватиме ще тиждень-два, ТВі може припинити своє існування. Він просить журналістів повернутися до роботи і разом поновити інформаційне мовлення. 
 
Як повідомляла «Детектор медіа», 23 квітня журналісти та редактори ТВі оголосили про страйк до вирішення конфлікту між власниками. Відтоді новини на каналі не виходять. 26 квітня у вечірньому праймі ТВі були нові випуски лише двох програм. Це авторський проект Єгора Чечеринди «Окрема думка» та  програма Артема Шевченка «Знак оклику». Поновили прямий ефір за участі сторонніх операторів та режисерів.
 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6534
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4037 дн. тому
4 млн..дол. Тут можна вкрасти і більше, дружина хто?
знавець знавцеві
4037 дн. тому
Тобто тупо лише 250 тищ баксів вкрав?)
знавцеві
4038 дн. тому
Ваші дані щодо інавгурації, подейкують, зменьшені мінімум у 4 рази...
vip_gra
4038 дн. тому
ЗМІ, ТБ, СЕРПЕНТАРІЙ – це слова синоніми. Усі, хто хоч рік-два потинялися коридорами «олівця», СТБ, Інтера, ICTV, 1+1…. вважають себе зірками. Зірки лише на небі, легесенько мерехтять і тільки вночі. Крапка. Потрібно працювати, а не волати: «Караул! Рятуймо країну! Телебачення! Свободу слова!», - і мене коханого чи мене кохану, бо ж я месія. Свобода і анархія – це системно протилежні речі. А країна і так розвалена «слугами народу» й пакетами свят. З ПОВАГОЮ ДО КРАЇНИ, V_Viter
Знавець
4038 дн. тому
Ще один із них. Грошелюб. І шо він зробив выдающегося? Інаугураціі Ющенка за 1млн дол?
rexвід
4038 дн. тому
Михайло Крупієвський – відомий український режисер, продюсер, телевізійний діяч? Та ВОР і пройдісвіт!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду