Федерація футболу вимагає від «Динамо» пояснень щодо конфлікту з каналом «Футбол»

26 Квітня 2013
4581
26 Квітня 2013
12:09

Федерація футболу вимагає від «Динамо» пояснень щодо конфлікту з каналом «Футбол»

4581
Федерація футболу вимагає від «Динамо» пояснень щодо конфлікту з каналом «Футбол»

25 квітня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України зобов'язав футбольний клуб «Динамо» надати письмові пояснення щодо відмови головного тренера та футболіста команди надати  флеш-інтерв'ю після матчу з «Зорею» каналу «Футбол». Про це йдеться на сайті ФФУ.

 

Федерація відзначає, що київський футбольний клуб  порушив пункт  1 статті 49 Регламенту змагань Прем'єр-ліги щодо обов'язкової участі у флеш-інтерв'ю увнвлуц, що є офіційним ретранслятором чемпіонату.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «Динамо» вже сплатило 5 тис. грн. штрафу за відмову спілкуватися з каналом «Футбол». Віце-президент «Динамо» Олексій Семененко заявив, що представники клубу  й не будуть спілкуватися з журналістами цього каналу.

 

Після матчу 25-го туру української прем'єр-ліги проти «Зорі» головний тренер «Динамо» Олег Блохін відмовився від після матчевого флеш-інтерв'ю, таким чином порушивши регламент чемпіонату. Потім у пресі з'явилася інформація, що президент столичного клубу Ігор Суркіс особисто заборонив гравцям, членам тренерського штабу та іншим представникам команди спілкуватися з кореспондентами ТК «Футбол».

 

Нагадаємо, ведучий програми «Великий футбол» на каналі «Україна» та керівник каналів «Футбол» і «Футбол+» Олександр Денисов вважає, що заборона президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса футболістам і тренерам його клубу давати інтерв'ю телеканалу «Футбол» зумовлена образою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду