Премія «PRESSзвание» визначила найбільш відкриті прес-служби українських компаній

25 Квітня 2013
3381
25 Квітня 2013
18:23

Премія «PRESSзвание» визначила найбільш відкриті прес-служби українських компаній

3381
Премія «PRESSзвание» визначила найбільш відкриті прес-служби українських компаній

За підсумками 2012 року «Премія ділових кіл PRESSзвание» визначила прес-служби компаній, які є найбільш активними, відкритими та комунікабельними. Про це повідомляє прес-служба премії.

 

Переможцями конкурсу у місце у номінації «pressЗНАНИЕ» стали прес-служби компаній СКМ, ДТЕК та Смарт-Холдингу, які зайняли відповідно перше, друге і третє місця.

 

«Отримати визнання з боку колег-журналістів дуже приємно. Це означає, що наша команда виконує свою роботу якісно й оперативно. Але не дарма кажуть, що важче утриматися на вершині, ніж її підкорити. Тому будемо щодня своєю роботою підтверджувати статус переможця номінації», - коментує результати голосування Анна Терехова, керівник відділу внутрішніх і зовнішніх зв'язків компанії СКМ.

 

Номінацію «pressЗНАНИЕ»  організатори конкурсу запровадили спільно з журналом Marketing Media Review. Журналісти та редактори оцінювали прес-служби за чотирма критеріями: інформаційна відкритість і доступність основних спікерів, якість генерованого контенту, ефективність взаємодії зі ЗМІ та організація заходів для преси.

 

Анкетування, збір та зведення даних від журналістів та редакторів, які голосували за компанії, проводила компанія PwC,  яка вже 79 років рахує голоси для американської кінопремії «Оскар».


«Цьому проекту вже три роки. Цього року в ми залучили до партнерства компанію PwC. У наступному плануємо вдосконалити проект за рахунок виведення призерів попереднього року до експертної ради і ще більш ширшого «покриття» числа журналістів, які оцінюють прес-служби», - повідомляє Ірина Рубіс, головний редактор журналу Marketing  Media  Review, співорганізатор номінації «pressЗНАНИЕ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3381
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду