«Премія ділових кіл PRESSзвание2012» відзначила найкращих ділових журналістів та редакторів

24 Квітня 2013
4123

«Премія ділових кіл PRESSзвание2012» відзначила найкращих ділових журналістів та редакторів

4123
«Премія ділових кіл PRESSзвание2012»  відзначила найкращих ділових журналістів та редакторів

За підсумками конкурсу «Премія ділових кіл PRESSзвание2012»  чотири перших місця отримали журналісти  та редактори  «Forbes Украина», два -  «ИнвестГазеты» і по одному - «Бизнес», «Деловая столица», «Коммерсантъ Украина», «Центр Транспортных Стратегий». Кращим діловим редактором став Дмитро Кошовий, «Інтерфакс-Україна», він також отримав нагороду в номінації «За вклад у розвиток журналістики».

 

У суботу, 20 квітня, в Києві відбулась церемонія нагородження лауреатів восьмого конкурсу ділових журналістів «PRESSзвание2012» . У конкурсі брали участь журналісти та редактори провідних  ділових та суспільно-політичних друкованих та інтернет-видань, інформагаенств. Переможців було визначено у десятьох основних  та трьох іміджевих номінаціях. Всього участь у конкурсі взяли 132 учасники, роботи яких оцінювали 132 членів журі.

 

Кращими діловими журналістами та редакторами, які зайняли перші місця у своїх галузях, стали:

 

-    Агропромисловий комплекс: Наталія Гузенко,  «ИнвевстГазета»,

-    Актуальна тема «Малий та середній бізнес»: Ніна Міщенко, «Forbes Украина»

-    Банки, фінанси, інвестиції: Олена Мошенець, ИнвестГазета

-    Гірничо-металургійний комплекс: Наталія Шевченко, «Бизнес»

-    Нафта та газ: Севгіль Мусаєва, «Forbes Украина»

-    Споживацькі ринки: Ніна Міщенко, «Forbes Украина»

-    Промисловість: Юрій Ерьомін, «Деловая столица»

-    Телекомунікація та ІТ: Ігор Бурдига, «Коммерсантъ Украина»

-    Транспорт: Максим Арсланов, «Центр Транспортных Стратегий»

-    Електроенергетика: Севгіль Мусаєва, «Forbes Украина»

  

Також на церемонії було оголошено та нагороджено переможців та призерів у номінації імені Віталія Розвадовського  «Кращий фоторепортер». Перше місце у даній номінації зайняв Владислав Чернов. Приз глядацьких симпатій у даній номінації виборола Мергарита Середняк з фотографією «Руда».

 

Імена всіх призерів та оцінки членів журі знаходяться у відкритому доступі на сайті конкурсу.

 

Слід зазначити, що цього року перелік номінацій конкурсу зазнав змін. Як писала «Детектор медіа», конкурс ділових журналістів «PRESSзвание» запровадив нову номінацію для визначення найкращого журналіста, який пише про малий і середній бізнес.

 

Міжнародний конкурс ділових журналістів «Pressзвание» проводиться в Україні з 2005 року. Його співорганізаторами є українська та російська спілки промисловців і підприємців, спілки журналістів Росії та України, Московська асоціація підприємців і компанія Mainstream Communication & Consulting.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4123
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду