Канал ТВі не продали власнику «ГазУкраїни-2009» Сергію Курченку

18 Квітня 2013
6407
18 Квітня 2013
18:39

Канал ТВі не продали власнику «ГазУкраїни-2009» Сергію Курченку

6407
Канал ТВі не продали власнику «ГазУкраїни-2009» Сергію Курченку

Чутки про продаж каналу ТВі власнику компанії  «ГазУкраїни-2009» Сергію Курченку не відповідають дійсності. Про це повідомляє «Українська правда».

 

За інформацією джерел «Української правди», про те, що продаж каналу є лише чутками, заявила колективу гендиректор ТВі Наталя Катеринчук.

 

Генеральний директор наче б ініціювала збори колективу саме через поширену у ЗМІ інформацію про перехід каналу до іншого власника.

 

За словами пані Катеринчук, чутки можуть бути пов'язані з інформацією про те, що нещодавно ТВі подавав до Нацради документи про зміну складу наглядової і редакційної рад.

 

Крім того гендиректор повідомила, що власник каналу російський бізнесмен Костянтин Кагаловський наразі перебуває у Києві, і він також в особистій бесіді з нею спростував інформацію про продаж каналу.

 

Як відомо, нещодавно структуру власності ТВі було змінено - ТОВ «Медіа інфо» збільшило з 43,6% до 100% свою частку в ТОВ «ТРК "ТелеРадіоСвіт"», що здійснює супутникове мовлення під логотипом ТВі.

 

Нагадаємо, що в новині сайту ДУСЯ йшла мова про декілька версій щодо майбутнього каналу ТВі, зокрема - й щодо можливих переговорів з росіянами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6407
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду