Вадим Денисенко пішов із «Сьогодні Мультимедіа»

18 Квітня 2013
7610
18 Квітня 2013
18:15

Вадим Денисенко пішов із «Сьогодні Мультимедіа»

7610
Вадим Денисенко пішов із «Сьогодні Мультимедіа»

15 квітня Вадим Денисенко залишив холдинг «Сьогодні Мультимедіа», у якому працював на посаді директора з контенту. Про це повідомляє «Медіабізнес» з посиланням на інформацію самого пана Денисенка.

 

У коментарі «Детектор медіа» Вадим Денисенко повідомив, що звільнився за власним бажанням і наразі розглядає пропозиції про нове працевлаштування.

 

Нагадаємо, наприкінці січня в «Сьогодні Мультимедіа» відбулись кадрові зміни. Генеральним директором став Ігор Доброван, директором з контенту - Вадим Денисенко, головним редактором газети «Сегодня» - Ольга Гук. На початку лютого холдинг «Сьогодні Мультимедіа» заявив про інтеграцію в «Медіа Групу Україна» - таким чином має завершитись об'єднання медіаактивів групи СКМ Ріната Ахметова.

 

У «Сьогодні Мультимедіа» Вадим Денисенко мав займатись розробкою та реалізацією  стратегії холдингу, а саме до його обов'язків входило: формування і підтримка оптимального балансу між різними медіа-продуктами, визначення та забезпечення досягнення їх цільового позиціонування, впровадження принципів і правил тематичній політики .

 

Раніше пан Денисенко був головним редактором тижневика «Коментарі». На цій посаді його змінила Тетяна Мокротоварова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7610
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Raw
4029 дн. тому
Кто бы сомневался. В приличной конторе этого прохиндея терпеть не стали
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду