detector.media
18.04.2013 18:15
Вадим Денисенко пішов із «Сьогодні Мультимедіа»
Вадим Денисенко пішов із «Сьогодні Мультимедіа»

15 квітня Вадим Денисенко залишив холдинг «Сьогодні Мультимедіа», у якому працював на посаді директора з контенту. Про це повідомляє «Медіабізнес» з посиланням на інформацію самого пана Денисенка.

 

У коментарі «Детектор медіа» Вадим Денисенко повідомив, що звільнився за власним бажанням і наразі розглядає пропозиції про нове працевлаштування.

 

Нагадаємо, наприкінці січня в «Сьогодні Мультимедіа» відбулись кадрові зміни. Генеральним директором став Ігор Доброван, директором з контенту - Вадим Денисенко, головним редактором газети «Сегодня» - Ольга Гук. На початку лютого холдинг «Сьогодні Мультимедіа» заявив про інтеграцію в «Медіа Групу Україна» - таким чином має завершитись об'єднання медіаактивів групи СКМ Ріната Ахметова.

 

У «Сьогодні Мультимедіа» Вадим Денисенко мав займатись розробкою та реалізацією  стратегії холдингу, а саме до його обов'язків входило: формування і підтримка оптимального балансу між різними медіа-продуктами, визначення та забезпечення досягнення їх цільового позиціонування, впровадження принципів і правил тематичній політики .

 

Раніше пан Денисенко був головним редактором тижневика «Коментарі». На цій посаді його змінила Тетяна Мокротоварова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY