«Велика політика» може повернутися на «Інтер» - якщо у Кисельова буде час

11 Квітня 2013
6397
11 Квітня 2013
16:22

«Велика політика» може повернутися на «Інтер» - якщо у Кисельова буде час

6397
«Велика політика» може повернутися на «Інтер» - якщо у Кисельова буде час

Євгеній Кисельов, директор «Національних Інформаційних Систем» («НІС») на телеканалі «Інтер»,  заявив, що готовий відновити випуск політичного ток-шоу «Велика політику». Але, за словами керівника новинного продакшину «Інтера», він зможе готувати таку програму тільки «у вільний від основної роботи час». Про це пан Кисельов сказав під час онлайн-конференції на сайті podrobnosti.ua11 квітня.

 

За словами Євгена Кисельова він вважає, що проект політичного ток-шоу «Велика політика» на каналі «Інтер» був достатньо вдалим і мав свого глядача. «Мені і досить пишуть телеглядачі і запитують про час виходу оновленої «Великої політики». Я не проти поновлення такого проекту - можливо, буде знайдений ще якісніший і цікавий формат. Але займатися цим проектом я зможу виключно у вільний від основної роботи час», - заявив пан Кисельов.

 

Нагадаємо, колишній власник медіагрупи «Інтер» і колишній перший віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський на початку року вирішив відмовитися від політичного ток-шоу Євгенія Кисельова «Велика політика» і розстатися з телеведучим, тому що йому як глядачеві не подобалася динаміка програми. Про це пан Хорошковський розповів в інтерв'ю «Детектор медіа». «Воно, знаєте, повільне таке, тобто ти засинаєш, не отримуєш драйву... Мені здавалося, що для головного телеканалу країни набагато важливіше мати дещо більш динамічне, гостре, дещо, що викликає подальшу дискусію», - пояснив пан Хорошковський.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Євгеній Кисельов очолив «Національні Інформаційні Системи» («НІС»), що продукують для «Інтера» випуски «Подробностей» і «Подробиць тижня». Під час онлайн-конференції він також запевнив, буде намагатись робити «якісні, оперативні, правдиві новини, які будуть давати адекватну відповідь, що насправді відбувається в країні і світі».

 

Пізніше Євгеній Кисельов заявив, що сам рідко переглядає телевізор, дивиться тільки нічні випуски російських новин, «Вечірнього Урганта» і програму Маріанни Максимовської на РЕН-ТВ. «Вона - моя учениця, і саме її програма більше всього нагадує мої «Итоги»», - сказав пан Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду