На Першому знову відкривається «Дитячий кінозал» і стартують інші дитячі та музичні проекти

29 Березня 2013
5830
29 Березня 2013
14:27

На Першому знову відкривається «Дитячий кінозал» і стартують інші дитячі та музичні проекти

5830
На Першому знову відкривається «Дитячий кінозал» і стартують інші дитячі та музичні проекти

У новому весняному телесезоні Перший національний запускає або відновлює кілька музичних та дитячих проектів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефірі Першого національного стартують два нових музичних проекти - «Здоровенькі були!» та «Знайомі мелодії». Як зазначає канал, у першій з цих програм будуть зібрані виступи народних і заслужених артистів України з улюбленими хітами. Для глядачів, що знається на музиці і не бояться брати участь у змаганнях, Перший національний відкриває музичну вікторину «Знайомі мелодії». У кожному випуску програми  три учасники будуть змагатися за призи, які чекатимуть на них у студії. Ведучі - Тетяна Гончарова та Геннадій Попенко, за роялем - український композитор Володимир Бистряков.

 

У якості дитячих телевізійних программ в ефірі Першого з'являться нові проекти «Кумири та кумирчики», «Дитячий кінозал» та «Граємо в армію». Перша з програм відновить свій вихід у квітні. Творці проекту обіцяють нові декорації, зіркових гостей й участь талановитих малюків, які отримають можливість пограти у дорослих. Переодягнені в популярних зірок, вони таож співатимуть улюблені хіти. Ведучий - Ілля Ноябрьов.

 

Щотижня у «Дитячому кінозалі» виходитимуть кінофільми для дітей шкільного віку, які супроводжуватимуться відеопідводками з тлумаченнями, розповідями, історичними деталями, цікавинками, що стосуватимуться фільмів.

 

Крім того, у квітні в ефірі Першого національного очікується запуск нового дитячого проекту «Граємо в армію». У програмі візьмуть участь троє хлопців-школярів, які протягом декількох тижнів вивчатимуть різні роди військ України, перебуваючи в казармах разом із солдатами, і нарівні з дорослими військовослужбовцями будуть виконувати всі накази офіцерів. Ведучий програми «Граємо в армію» - заслужений артист України Віталій Борисюк.

 

Про час виходу програм в ефір прес-служба наразі не повідомляє.

 

Як писала «Детектор медіа», у новому сезоні на Першому національному стартують два нових проекти - ток-шоу «Дорослі ігри» та кулінарна програма «Не вір худому кухарю».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5830
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Запоріжжя
4045 дн. тому
"У якості дитячих телевізійних программ в ефірі Першого з'являться нові проекти..." Господи , це якою мовою написано ?????? ( sram ci do ryja)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду