detector.media
29.03.2013 14:27
На Першому знову відкривається «Дитячий кінозал» і стартують інші дитячі та музичні проекти
На Першому знову відкривається «Дитячий кінозал» і стартують інші дитячі та музичні проекти

У новому весняному телесезоні Перший національний запускає або відновлює кілька музичних та дитячих проектів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефірі Першого національного стартують два нових музичних проекти - «Здоровенькі були!» та «Знайомі мелодії». Як зазначає канал, у першій з цих програм будуть зібрані виступи народних і заслужених артистів України з улюбленими хітами. Для глядачів, що знається на музиці і не бояться брати участь у змаганнях, Перший національний відкриває музичну вікторину «Знайомі мелодії». У кожному випуску програми  три учасники будуть змагатися за призи, які чекатимуть на них у студії. Ведучі - Тетяна Гончарова та Геннадій Попенко, за роялем - український композитор Володимир Бистряков.

 

У якості дитячих телевізійних программ в ефірі Першого з'являться нові проекти «Кумири та кумирчики», «Дитячий кінозал» та «Граємо в армію». Перша з програм відновить свій вихід у квітні. Творці проекту обіцяють нові декорації, зіркових гостей й участь талановитих малюків, які отримають можливість пограти у дорослих. Переодягнені в популярних зірок, вони таож співатимуть улюблені хіти. Ведучий - Ілля Ноябрьов.

 

Щотижня у «Дитячому кінозалі» виходитимуть кінофільми для дітей шкільного віку, які супроводжуватимуться відеопідводками з тлумаченнями, розповідями, історичними деталями, цікавинками, що стосуватимуться фільмів.

 

Крім того, у квітні в ефірі Першого національного очікується запуск нового дитячого проекту «Граємо в армію». У програмі візьмуть участь троє хлопців-школярів, які протягом декількох тижнів вивчатимуть різні роди військ України, перебуваючи в казармах разом із солдатами, і нарівні з дорослими військовослужбовцями будуть виконувати всі накази офіцерів. Ведучий програми «Граємо в армію» - заслужений артист України Віталій Борисюк.

 

Про час виходу програм в ефір прес-служба наразі не повідомляє.

 

Як писала «Детектор медіа», у новому сезоні на Першому національному стартують два нових проекти - ток-шоу «Дорослі ігри» та кулінарна програма «Не вір худому кухарю».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY