У весняному телесезоні Перший запускає нове ток-шоу «Дорослі ігри»

29 Березня 2013
6131
29 Березня 2013
13:28

У весняному телесезоні Перший запускає нове ток-шоу «Дорослі ігри»

6131
У весняному телесезоні Перший запускає нове ток-шоу «Дорослі ігри»

З середини квітня в ефірі Першого національного з'явиться нове телевізійне ток-шоу «Дорослі ігри». Про це повідомила прес-служба Першого каналу.

 

Усі випуски ток-шоу розповідатимуть про різні види афер. У кожному епізоді програми  у студії будуть присутні дві групи гостей: до першої увійдуть люди, які стали жертвами аферистів, а до другої - експерти, які розповідатимуть, як захистити себе від аферистів і не потрапити у їхні пастки, а також що робити, якщо ти став жертвою афери.

 

Програма виходитиме щонеділі у вечірньому слоті після випуску новин. Перший випуск ток-шоу «Дорослі ігри» буде присвячено шлюбній афері.

 

Вестимуть нову програму заслужений артист України Ілля Ноябрьов та Наталія Яковенко.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Перший національний також запустить у весняному телесезоні нове кулінарне шоу «Не вір худому кухарю».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6131
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду