11 березня – підсумки дня

12 Березня 2008
8462
12 Березня 2008
22:46

11 березня – підсумки дня

8462
11 березня – підсумки дня

Частка «Інтера» цього дня трималася на рівні середніх показників попереднього тижня, а частка «1+1» збільшилася на 1,2 відсоткового пункту. Також цього дня покращилися показники ICTV. Частка каналу зросла на 1,01 в. п. Частка СТБ залишилася практично незмінною, а показники Нового каналу погіршилися. Його частка впала на 0,41 в. п. НТН, який протягом вихідних випередив ТЕТ, продовжує тримати свої показники. Частка Першого каналу (Росія) практично не змінилася, а показники Першого національного помітно погіршилися.

Показники серіалу «Зачароване кохання» на «Інтері» знову трохи впали. Його частка зменшилася на 3,41 в. п. у порівнянні з попереднім днем.

 

Прем’єра нового серіалу на «Плюсах» «Чемпіон» з Оленою Коріковою мала частку 19,55 %. Це більше, ніж показники «Тихого Дону», який раніше йшов у цьому слоті. Його середня частка на минулому тижні була 17,13%.

Таблиця у повний розмір

Досить вдалою була і прем’єра серіалу «Морські дияволи» на ICTV. Він посів перше місце серед програм каналів другого ешелону та покращив показники слоту. Серіал «Російський переклад», який транслювався в цей час раніше, мав меншу частку.

 

Як уже писала «Детектор медіа», з 11 березня програма «Максимум в Україні» на ICTV почала виходити щодня по буднях о 19.45. Раніше в цей час ішов серіал «Вулиці розбитих ліхтарів. Менти-7», який тепер змістили на 15 хвилин пізніше. Як показав перший ефір, програмі «Максимум в Україні» вдалося втримати досить високі показники слоту.

Таблиця у повний розмір

Стара панель відповідає показникам за містами 50+ у новій панелі, нова ж панель включає в себе дані за містами 50+ та 50-.

Всі дані у таблицях – GfK Ukraine, аудиторія 18+.


Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8462
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду