detector.media
Ольга Ліцкевич
12.03.2008 22:46
11 березня – підсумки дня
11 березня – підсумки дня

Частка «Інтера» цього дня трималася на рівні середніх показників попереднього тижня, а частка «1+1» збільшилася на 1,2 відсоткового пункту. Також цього дня покращилися показники ICTV. Частка каналу зросла на 1,01 в. п. Частка СТБ залишилася практично незмінною, а показники Нового каналу погіршилися. Його частка впала на 0,41 в. п. НТН, який протягом вихідних випередив ТЕТ, продовжує тримати свої показники. Частка Першого каналу (Росія) практично не змінилася, а показники Першого національного помітно погіршилися.

Показники серіалу «Зачароване кохання» на «Інтері» знову трохи впали. Його частка зменшилася на 3,41 в. п. у порівнянні з попереднім днем.

 

Прем’єра нового серіалу на «Плюсах» «Чемпіон» з Оленою Коріковою мала частку 19,55 %. Це більше, ніж показники «Тихого Дону», який раніше йшов у цьому слоті. Його середня частка на минулому тижні була 17,13%.

Таблиця у повний розмір

Досить вдалою була і прем’єра серіалу «Морські дияволи» на ICTV. Він посів перше місце серед програм каналів другого ешелону та покращив показники слоту. Серіал «Російський переклад», який транслювався в цей час раніше, мав меншу частку.

 

Як уже писала «Детектор медіа», з 11 березня програма «Максимум в Україні» на ICTV почала виходити щодня по буднях о 19.45. Раніше в цей час ішов серіал «Вулиці розбитих ліхтарів. Менти-7», який тепер змістили на 15 хвилин пізніше. Як показав перший ефір, програмі «Максимум в Україні» вдалося втримати досить високі показники слоту.

Таблиця у повний розмір

Стара панель відповідає показникам за містами 50+ у новій панелі, нова ж панель включає в себе дані за містами 50+ та 50-.

Всі дані у таблицях – GfK Ukraine, аудиторія 18+.


Ольга Ліцкевич, «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY