Megogo має 703,7 тисячі користувачів. Провайдери розкрили звітність

Megogo має 703,7 тисячі користувачів. Провайдери розкрили звітність

10 Вересня 2024
484
10 Вересня 2024
11:11

Megogo має 703,7 тисячі користувачів. Провайдери розкрили звітність

484
Кількість абонентів у Megogo зросла, а у Volia знизилась.
Megogo має 703,7 тисячі користувачів. Провайдери розкрили звітність
Megogo має 703,7 тисячі користувачів. Провайдери розкрили звітність

Megogo та Volia оприлюднили звітність про своїх користувачів за перше півріччя  2024 року. Про це йдеться у відповіді  Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на запит «Детектора  медіа».

 За цей період Megogo має 703 тисячі 703 користувачі. Абонентська база сервісу зросла, бо в попередньому півріччі компанія мала 637 951 користувача.

А от кількість абонентів Volia дещо зменшилась і зараз становить 278 тисяч 428 користувачів. Нагадаємо, у попередньому півріччі Volia мала 291 945 користувачів.

Найбільш популярною технологією Volia є цифрова — 148,5 тисяч,  аналоговим кабелем користуються 89 тисяч  абонентів, а користувачів ОТТ-платформи в компанії 40,8 тисяч.

«Датагруп Медіа» має 9012 користувачів.

Подавати звіти про кількість своїх абонентів вимагає закон «Про медіа» (стаття 22, частина третя, пункт четвертий). Звіти про кількість своїх абонентів у Нацраду провайдери подають удруге після набуття чинності цього закону. Він вимагає подавати цю інформацію за півріччя.

У серпні 2024 року «Детектор медіа» публікував матеріал про абонентські бази провайдерів. Однак тоді не було інформації про частину компаній. Нацрада в листі за підписом першого заступника голови Валентина Коваля повідомила, що ТОВ «Мегого», ТОВ «Датагруп Медіа», ТОВ «Воля-Кабель» та ПП «Юаінет» визначили інформацію про кількість користувачів своїх медіасервісів конфіденційною, зі спеціальним режимом використання та розголошення.

Але тепер регулятор надіслав інформацію про кількість користувачів згаданих компаній.

Нагадаємо, у «Київстар ТБ» (юридична особа «ПлюсТБ») — 308 150 користувачів.

Кількість користувачів «Тріолана» за аналоговою, цифровою і технологією IPTV становить 244 955, а також компанія вже надає послуги ОТТ і має 3 988 користувачів. А компанія ТОВ «ОТТ Україна», яка є юридичною особою трьох ОТТ-сервісів: Sweet.tvVodafone TV і Trinity-TV, — подала звіт про 202 508 користувачів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду