У конкурсі Нацради перемогли два канали з Рівного

У конкурсі Нацради перемогли два канали з Рівного

25 Липня 2024
844
25 Липня 2024
11:12

У конкурсі Нацради перемогли два канали з Рівного

844
Переможцями стали ТРК «Ритм» та ПП «ТРК «Сфера ТВ».
У конкурсі Нацради перемогли два канали з Рівного
У конкурсі Нацради перемогли два канали з Рівного

Національна рада з питань телебачення  та радіомовлення визначила переможців у конкурсі місцевої територіальної категорії на 41 ТВК (3 та 4-та програми) у м. Дубно Рівненської обл. Такі рішення регулятор ухвалив на засіданні 25 липня.

У мультиплексах Дубна два вільні місця. Подались на конкурс два телеканали з Рівного: ТОВ «ТРК «Ритм» («ІТV медіа груп») та ПП «ТРК  «Сфера ТВ».

ТРК «Ритм», за словами головного редактора Сергія Мінича, хоче розширити мовлення в Дубні, де немає цифрового покриття. Почати мовлення в Дубні компанія планує впродовж місяця. Щодо фінансів Сергій Мінич розказав: «У нас ефективно працюють рекламні менеджери. У нас навіть є контракти з бізнесом у Дубні. Також нам допомагає власник». У штаті компанії 15 співробітників, також канал співпрацює з журналістами й телеведучими.

ПП «ТРК  «Сфера ТВ» вже мовить у Дубні на підставі тимчасового дозволу.

Нацрада підтримала обидві компанії.

Нагадаємо, 21 березня 2024 року Нацрада призначила конкурс на місцеве мовлення в багатоканальній електронній комунікаційній мережі стандарту DVB-T2 місцевої територіальної категорії на 41 ТВК у м. Дубно Рівненської області.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
844
Читайте також
30.05.2024 12:56
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
961
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду