Megogo ексклюзивно показуватиме серіали HBO та MAX

Megogo ексклюзивно показуватиме серіали HBO та MAX

15 Вересня 2023
1783
15 Вересня 2023
11:18

Megogo ексклюзивно показуватиме серіали HBO та MAX

1783
Megogo підписав багаторічну ліцензійну угоду з «Warner Bros. Discovery» на показ серіалів HBO та MAX та придбав права на озвучення фільмів і серіалів, які не мають українського перекладу.
Megogo ексклюзивно показуватиме серіали HBO та MAX
Megogo ексклюзивно показуватиме серіали HBO та MAX

Найбільший український медіасервіс Megogo підписав багаторічну ліцензійну угоду з «Warner Bros. Discovery» на показ серіалів HBO та MAX

Як ідеться в пресрелізі, угода передбачає показ усіх нових релізів HBO та MAX, а також повернення серіалів, які вже були на платформі раніше, таких як «Дім дракона», «Ейфорія», «І просто так» та «Білий лотос». 

Крім того, компанія отримала ексклюзивні права на нові серіали, прем’єра яких відбулася у 2023 році, зокрема «Останні з нас», «Ідол», «Любов і смерть» та «Замкнуте коло». 

Угода також надає Megogo доступ до повної бібліотеки HBO, включно з ексклюзивними правами в Україні на такі серіали, як «Гра престолів», «Клан Сопрано», «Дроти» та «Чорнобиль».

Крім того, медіасервіс придбав права та активно інвестує в озвучення фільмів і серіалів, які не мають українського перекладу. Локалізацією займається власна студія озвучення  Megogo Voice. Медіасервіс залучив також українські студії «Так Треба Продакшн», «Еники-Беники», Sunnysiders та інші, щоб у найкоротші терміни перекласти весь обсяг контенту.

«Наша мета — 100% контенту HBO українською мовою, і ми активно над цим працюємо», — заявив СЕО та засновник Megogo Володимир Боровик.

Генеральний менеджер «Warner Bros. Discovery» в країнах Центральної та Східної Європи, Балтії, Близького Сходу, Середземномор’я і Туреччині Джеймі Кук сказав, що компанія рада розширити співпрацю з Megogo. «Ми пишаємося різноманітністю нашого контенту, і ми раді, що тепер окрім контенту Discovery+ можемо запропонувати глядачам Megogo всю бібліотеку HBO. Ми зібрали найкраще з нонфікшн та авторського контенту, тож кожен знайде, що подивитися, коли забажає», — сказав Кук.

Бібліотеку НВО можна переглянути за передплатою «Максимальна» та в окремій передплаті НВО за 249 грн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1783
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду