BigData нагородила канали-лідери свого вимірювання

BigData нагородила канали-лідери свого вимірювання

13 Липня 2023
1116
13 Липня 2023
15:25

BigData нагородила канали-лідери свого вимірювання

1116
Серед переможців: канали групи «1+1», Viasat, Setantа, 24 канал тощо.
BigData нагородила канали-лідери свого вимірювання
BigData нагородила канали-лідери свого вимірювання

BigDataUa, що спеціалізується на вимірюванні поведінки перегляду аудиторії сервісів Internet Protocol Television (IPTV) і Over the Top (OTT), нагородила телеканали на підставі даних власного рейтингу. Про це повідомляє BigData

BigData Awards — щорічна премія компанії, під час якої відзнаки в різних номінаціях отримують канали, що мали впродовж року найбільший перегляд на платформах, вимірювання яких здійснює компанія. Нагадаємо, BigDataUa проводить вимірювання інтернет-перегляду з 2017 року. У вимірюванні компанії не беруть участі ОТТ-сервіси Megogo та Sweet.tv.

У категорії каналів загальної тематики (ефірних національних телеканалів) звання найкращого телеканалу загальної тематики у 2022 році здобув Новий канал. Відзнаку рішучого претендента на лідерство отримав «1+1», який транслює марафон.

У категорії «фільмових» каналів (каналів кінопоказу) лідером у 2022 році став  Viasat Kino, а  відзнаку претендента отримав Viasat Kino Action 

У категорії каналів, що демонструють серіали, (каналів серіалів) лідером у 2022 році вже не вперше став  канал «Бігуді», а диплом рішучого претендента отримав Comedy  Central.

У категорії розважальних каналів переміг ТЕТ. А в категорії каналів для дітей — «ПлюсПлюс».

Найкращим каналом новин став 24 канал. У категорії пізнавальних каналів переміг History, а в категорії музичних телеканалів — М1.

Найкращим спортивним каналом став Setanta Sport, а регіональним каналом — «Київ».

У категоріях «Дебют року» (за вдалий запуск нового телеканалу) та «Крок вперед» (за вдале переформатування та зміну назви каналу) дипломи переможців за 2022 рік отримали  канали ICTV2 та Comedy  Central.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду