Нацрада відновлює представництво у Криму

Нацрада відновлює представництво у Криму

6 Липня 2023
1040
6 Липня 2023
13:11

Нацрада відновлює представництво у Криму

1040
І планує готуватись до деокупації півострова.
Нацрада відновлює представництво у Криму
Нацрада відновлює представництво у Криму

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни в штатний розпис, щоб відновити представництво в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 6 липня.

За словами члена Нацради Максима Онопрієнка,  регулятор має чіткий план з інформаційної деокупації і готується до неї. Зміни в штатному розписі спрямовані на те, щоб підсилити роботу представника секретаріатом.

«Ми підшукуємо на ці місця колег, які добре знають Крим. У Криму зараз вкрадена майже 1 тисяча частот, ми маємо знати, що там відбувається, хто наш, хто не наш, як підтримати журналістів та визволити їх з в’язниць», — сказала голова Нацради Ольга Герасим’юк.

Нагадаємо, прокуратура АР Крим та м. Севастополь використовує штучний інтелект для розслідування злочинів окупантів у Криму. З огляду на тимчасову відсутність доступу до території півострова відомство вважає ШІ ефективним інструментом своєї діяльності.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1040
Читайте також
10.08.2023 12:03
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 111
06.07.2023 14:57
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 202
03.07.2023 10:00
Юрій Макаров
для «Детектора медіа»
0
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду