Суспільне запускає спортивний канал

Суспільне запускає спортивний канал

6 Липня 2023
5330
6 Липня 2023
12:16

Суспільне запускає спортивний канал

5330
Для цього канал «Суспільне Ужгород» змінив логотип.
Суспільне запускає спортивний канал
Суспільне запускає спортивний канал

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила суспільному мовнику змінити логотип супутникового каналу «Суспільне Ужгород» на «Суспільне Спорт». Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 6 липня.

За словами директора з організації та розвитку мереж телерадіомовлення Суспільного Дмитра Грузинського, інформаційні потреби всієї України та Закарпаття зокрема задовольняються завдяки мовленню каналів «Перший» та «Суспільне Новини». Натомість компанія планує розширити пропозицію спортивного контенту.

«Суспільне має права на важливий та цікавий спортивний контент. Ми відчуваємо запит від аудиторії, провайдерів та ОТТ-сервісів. Трансляції спорту у Т2 дають хороші цифри», — зазначив Дмитро Грузинський.

Заступник голови Нацради Олег Черниш побажав компанії зробити цей канал доступним для всіх глядачів, незалежно від того, у який спосіб він доставляється до аудиторії.

«Відповідно до наших прав ми намагатимемось зробити його доступним на всіх технологіях», — відповів Дмитро Грузинський.

Голова Нацради Ольга Герасим’юк пожартувала, що голосуватиме за це рішення, якщо на каналі буде баскетбол.

Члени Нацради підтримали зміну логотипу.

Нагадаємо, медіасервіс Megogo став офіційним мовником відбіркового циклу до чемпіонату Європи з футболу, який пройде в червні–липні 2024 року в Німеччині. Суспільне придбало у Megogo права на трансляцію матчів на місцевих каналах у цифровому ефірі та кабелі, а також на радіотрансляцію в ефірі радіо «Промінь». 

Скриншот відео: Національна рада / ютуб

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду