Film.ua готує лінійку фільмів жахів

Film.ua готує лінійку фільмів жахів

18 Травня 2023
1185
18 Травня 2023
11:16

Film.ua готує лінійку фільмів жахів

1185
Один із них — «Конотопська відьма», про дівчину, хлопця якої вбив росіянин.
Film.ua готує лінійку фільмів жахів
Film.ua готує лінійку фільмів жахів

Кінокомпанія Film.ua працює над створенням лінійки фільмів жахів. Про це в інтерв’ю «Українській правді. Життя» розказав засновник компанії Сергій Созановський.

«Хочемо показати, що це абсолютно робочий жанр і він буде цікавий світу. Вчора якраз знімали в павільйоні тизер до цього проєкту. Буде називатися "Конотопська відьма", хоча це сучасна історія. У дівчини гине хлопець — його вбиває росіянин. Але через те, що вона з Конотопа і має певні здібності, вона починає свій кривавий шлях», — сказав Созановський.

Також, за його словами, в розробці ще один проєкт, сценарій до якого пише Наталка Ворожбит. Це буде проєкт за повістю Ольги Кобилянської «В неділю рано зілля копала».

«Буде абсолютно нестандартний підхід. Я, на жаль, не можу розкривати всі деталі, він дописується. До війни ми на нього практично зібрали гроші, зараз, звичайно, складно. Але ми вирішили, що вже надто благодатний матеріал, крутий! Думаю, це буде наступним суперхітом студії», — додав він.

Нагадаємо, Film. Ua розпочав зйомки серіалу «Ті, що залишились» про події, які відбулися в столиці та області в перші тижні російського вторгнення 2022 року. Як український продакшн вирішив не зупинятися під час великої війни, знаходить закордонних партнерів, співпрацює з телеканалами, знімає кіно під час ракетних ударів — читайте в інтерв'ю «Детектора медіа» з керівницею Film.ua Group Вікторією Ярмощук за посиланням.

Фото: life.pravda.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1185
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду