Медіагрупа «Накипіло» стала власником радіостанції Карпія

Медіагрупа «Накипіло» стала власником радіостанції Карпія

9 Березня 2023
2556
9 Березня 2023
14:21

Медіагрупа «Накипіло» стала власником радіостанції Карпія

2556
Надалі медіагрупа хоче отримати право мовити на частоті у Харкові.
Медіагрупа «Накипіло» стала власником радіостанції Карпія
Медіагрупа «Накипіло» стала власником радіостанції Карпія

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ПП «ТРК «Ефір-Р» (позивні «Радіо-Р») у зв’язку зі зміною власників та програмною концепцією. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 9 березня.

Радіостанція раніше належала харківському бізнесмену Андрію Карпію. Компанія мала ліцензії на мовлення у місті Рені Одеської області. Новим власником стала харківська медіагрупа «Накипіло».

Як розказав у коментарі «Детектору медіа» головний редактор радіо «Накипіло» Євген Удовиченко, надалі компанія планує отримати тимчасовий дозвіл на мовлення у період дії воєнного стану на частоті у Харкові 92.2 МГц, і вже з цього приводу звернулась до регулятора. «Детектор медіа» готує бліц-інтерв’ю  про плани радіостанції.

Наразі радіостанція «Накипіло» мовить в онлайні і входить до складу однойменної медіагрупи. Це місцевий мовник, в ефірі якого виходять новини та репортажі, інтерв’ю з військовими, політиками, волонтерами, громадськими діячами, митцями, новини про події у Харкові та області.

Нагадаємо, 9 березня Нацрада видала тимчасові дозволи на мовлення у період дії воєнного стану в Україні радіостанціям Best FM та «Емануїл» і каналу «Еко-ТВ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2556
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду