detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
09.03.2023 14:21
Медіагрупа «Накипіло» стала власником радіостанції Карпія
Медіагрупа «Накипіло» стала власником радіостанції Карпія
Надалі медіагрупа хоче отримати право мовити на частоті у Харкові.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію ПП «ТРК «Ефір-Р» (позивні «Радіо-Р») у зв’язку зі зміною власників та програмною концепцією. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 9 березня.

Радіостанція раніше належала харківському бізнесмену Андрію Карпію. Компанія мала ліцензії на мовлення у місті Рені Одеської області. Новим власником стала харківська медіагрупа «Накипіло».

Як розказав у коментарі «Детектору медіа» головний редактор радіо «Накипіло» Євген Удовиченко, надалі компанія планує отримати тимчасовий дозвіл на мовлення у період дії воєнного стану на частоті у Харкові 92.2 МГц, і вже з цього приводу звернулась до регулятора. «Детектор медіа» готує бліц-інтерв’ю  про плани радіостанції.

Наразі радіостанція «Накипіло» мовить в онлайні і входить до складу однойменної медіагрупи. Це місцевий мовник, в ефірі якого виходять новини та репортажі, інтерв’ю з військовими, політиками, волонтерами, громадськими діячами, митцями, новини про події у Харкові та області.

Нагадаємо, 9 березня Нацрада видала тимчасові дозволи на мовлення у період дії воєнного стану в Україні радіостанціям Best FM та «Емануїл» і каналу «Еко-ТВ».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY