Megogo покаже Кубок Іспанії з футболу

Megogo покаже Кубок Іспанії з футболу

11 Листопада 2022
1019
11 Листопада 2022
10:33

Megogo покаже Кубок Іспанії з футболу

1019
Медіасервіс покаже всі матчі турніру в прямому ефірі.
Megogo покаже Кубок Іспанії з футболу
Megogo покаже Кубок Іспанії з футболу

Megogo отримав права на ексклюзивний показ Кубку Іспанії з футболу. Перші матчі турніру пройдуть вже 12 листопада і будуть доступні на інтерактивних каналах медіасервісу.

«"Кубок Його Величності Короля Хуана Карлоса Першого", більш відомий як Кубок Іспанії з футболу, в Україні транслюватиметься виключно на MEGOGO. Медіасервіс отримав ліцензію на трансляцію усіх матчів турніру на найближчі три роки», —  повідомляє пресслужба Megogo.

Головний кубковий турнір Іспанії транслюватиметься в повному обсязі в якості Full HD на інтерактивних каналах «Megogo Футбол» та в розділі «Спорт», доступних за передплатою «Максимальна» та «Спорт».

Медіасервіс покаже всі матчі турніру в прямому ефірі, вже цього вікенду на вболівальників футболу очікують матчі за участі провідних клубів:

  • 12 листопада о 22:00 Санта-Амалія — Вільярреал. Коментатор: Сергій Лук’яненко;
  • 12 листопада о 23:00 Алмазан — Атлетіко Мадрид. Коментатор: Роберто Моралес;
  • 13 листопада о 17:00 Веларде — Севілья. Коментатор: Роберто Моралес;
  • 13 листопада о 20:00 Касалегас — Реал Сосьєдад. Коментатор: Вадим Шевякін;
  • 13 листопада о 22:00 Альсіра — Атлетик Більбао. Коментатор: Володимир Кобельков;

Нагадаємо, із 20 листопада по 18 грудня у Катарі відбудеться Чемпіонат світу з футболу 2022 року, який транслюватимуть регіональні телеканали Суспільного, радіо «Промінь», сайт «Суспільне Спорт» та медіасервіс Megogo.

Суспільне транслюватиме всі матчі турніру: 46 — у прямому ефірі та 18 — у запису, а медіасервіс Megogo надасть доступ до всіх прямих трансляцій.

Графіка: Megogo 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1019
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду